Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » MUHTAR ADAYI ALİM BALCI, 'KAPTANPAŞA İÇİN HİZMET SEFERBERLİĞİNİ BAŞLATACAĞIZ'

MUHTAR ADAYI ALİM BALCI, 'KAPTANPAŞA İÇİN HİZMET SEFERBERLİĞİNİ BAŞLATACAĞIZ'

 Fotoğraf

MUHTAR ADAYI ALİM BALCI, 'KAPTANPAŞA İÇİN HİZMET SEFERBERLİĞİNİ BAŞLATACAĞIZ'

Ardahan'ın sevilen esnaf ve iş adamlarından Alim BALCI, Kaptanpaşa mahallesi muhtarlığı için adaylığını açıkladı.
Alim Balcı, '' Kaptanpaşa mahallesi Ardahan'ın merkezinde yer alan en önemli mahalemizdir. çarşı merkezi bu mahalede bulunuyor. Bu yüzden biz nasıl hizmete talip olduğumuzunda farkındayız, bu misyonu üstlenmeye hazırız. başta mahalemizden eksik olan taziye evi olmak üzere, yeşil alanlar ve parklarla ilgili çok önemli projelerimiz masada.

Gençlerimizi ve kadınlarımızı işe koymada biz öncü olacağız. Ben ve azalarım insanlarımıza iş amkanı sağlamak için mülkü amirlerimiz ve siyasetçilerimizle istişarelerden bulunarak yapacağımız projeleri hayata geçireceğiz.

Mahalelerde hanımlarımız ve çocuklarımız için 8 saat sıcak süt ikram edeceğimiz kültür cafeleri yapacağız. Çocuklarımızı ve kadınlarımızı apartaman dairelerinde hapsetmekten böylece kurtaracağız. insanca bir yaşamın startını biz halkımıza kaptanpaşa mahallesinde tüm mahallere örnek olsun diye vereceğiz.

mahalemizde yapacağımız kamelyalarda en çok yaşlı insanlarımız için kamelyalar yapacağız. çocuklarımız için mini luna parklar ve oyun alanları yapacağız.

Kaptanpaşa mahalemize yeni bir kimlik kazandıracağız. sokak ve caddelerimiz pırıl pırıl olacak. Avrupa şehirlerinde ne varsa, oralarda insanlar nasıl medeni bir şekilde yaşam alanlarında yaşıyorsa bizde bu yönde hizmet vermeye gayret edeceğiz.'' dedi.


19:03, 17.02.2019

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500