Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » NEDEN Mi BAŞKANLIK ?

NEDEN Mi BAŞKANLIK ?

 Fotoğraf

Evet ta işin başından beri yanında olmamın bir sebebi de Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve hep yalnız olduğu olgusu. Bu güne kadar Anadolu halkının bu yalnız ve doğru adamın yanında yer almasının nedenlerinden biri de budur.
Anadolu halkı Kadir Kıymet bilir. Kime nasıl davranacağını bilir. Cumhurbaşkanımızı acımasızca eleştirenlere bu milletin her zaman sorduğu bir sorusu olmuştur. " peki bu adamın hiç mi yaptığı doğru bir şey yoktur?" Eleştirenlerin asla cevap veremedikleri bir sorudur bu.
Koalisyon Hükümet'inden sonra bir enkazı devraldığını bu halkın idrak etmediğini sananlar aslında aşağıladıkları bu millet değil kendilerinin ne kadar cahil olduklarının farkında değiler.

Eskide ufak bir nezleden hasta yatağına düşen ülke, bu gün Feto gibi çok büyük bir ihanet çetesinin içerde ve dışarıda yaratığı tahribata rağmen bu ülke hala ayakta ise kadim bir halkın  sahip olduğu büyük bir lidere sahip çıkmasıyla mümkün olmuştur. 15 temmuzda bu halkın direnişi dünya da büyük bir hayranlıkla karşılandı.
Feto terör örgütü şu anda bile çok büyük bir tehlike olarak buz dağının görünmeyen kısmında duruyor. Bunu iktidara yakın 2012 den beri temsilciliğini yaptığım gazetelerden biliyorum. Devletin içine sızmış bu fetocuların en büyük mağdurlarından  olduk biz. Bazı polislerin güvenlik noktalarında bizi dururken iktidara yakın gazeteci olduğumuzu öğrendiklerinde bize nasıl ters tepki gösterdiklerine Şahit oluyoruz. Bize karşı bu haksız uygulamalar fetocular tarafında  Halada devam ediyor. Bukelemon gibi renk değiştiren bu vatan hainlerinin türlü türlü hilelerle hala devletin önemli makamlarında bulunmaları olayın vehameti konusunda bize bilgi veriyor.
Evet Cumhurbaşkanımız   yalnızdır. Ancak bu halk onu hiç bir zaman yalnız bırakmayacak. Halkın desteğiyle bu Zararlı otların bu topraklarda sökülüp atılacağı günler yakındır.
Evet rahmetli Turgut Özal'dan beri Başkanlık sistemini destekliyorum. Zira her ülkenin kendisine özgü bir dokusu vardır. Türkiye'nin sahip olduğu temaya bakıldığında da en uygun yönetim şekli Başkanlık sistemidir. Mevcut sistemin sabıka kaydına bakıldığında ise sistemin yerine yeni bir sisteme Türkiye'nin ihtiyacı olduğunu görüyoruz.

Dersim Katliamı, faili Meçhul olaylar, kahraman Maraş olayları ve askeri darbeler, tam bağımsız Türkiye istedikleri için asılan gençler.  Bir Sağdan, bir de soldan Kurbanlık koyun gibi katledilen Anadolu çocukları mevcut sistemin ürünü değilmiydi?
Bırakında Türkiye prangalarından kurtulsun. 5 yılda bir sandık başına gitsin. Halktan tam yetki alan güçlü bir hükümetle seçilsin.
Evet Başkanlığa evet. Unutulmamalıdır ki Başkanı da halk seçecektir, yoksa siz halkın seçeceği kişiden korkuyormusunuz?
Mehmet Doğu Avşar


06:36, 14.02.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500