Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN AKIN İSMAİLOĞLU GÜNDEM İLE İLGİLİ GAZETEMİZE ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDAN BULUNDU

BAŞKAN AKIN İSMAİLOĞLU GÜNDEM İLE İLGİLİ GAZETEMİZE ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDAN BULUNDU

 Fotoğraf

Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, gazetemiz muhabirlerine gündem ve yatırmalarla ilgili çok  önemli bilgiler verdi.

Ülkemizin  bekası  her şeyden önemli diyen Akın İsmailoğlu ‘’Ne zaman hükümet olarak radikal adımlar alsak birileri Türkiyecin önüne çelme takmaya çalışır. bu gün kalkınmayı konuşmamız gerekirken, darbeyi konuşuyoruz, sürekli önümüze engel koymaya çalışanlar var. Mesela  Göle ilçemizde arazi toplulaştırması ile ilgili çalışma başladı bu ilimiz için çok önemli bir çalışmaydı darbe nedeniyle sekteye uğradı.  Bir sürü projemiz var, güneş enerjisi projemiz, yağmur suyu projemiz, Göle’yi cazibe merkezi yapacak projelerimiz var. Bakanlıkta izin aldığımız projelerimiz vardı sonra bu darbe girişimi oldu. Şimdi işte yeniden girişimlerde bulunacağız. Ancak hükümetimiz çok güçlüdür. Bununda üstesinde gelecektir.
Gelişmemizi istemeyen çevreler var. üst akıllarla uğraşıp duruyoruz. Türkiye’nin büyüyüp gelişmesini istemeyen içerde ve dışarda ki düşmanlardan göz açamıyoruz. Allahtan çok kadim bir halkımız var. hiç bir oyuna gelmiyorlar. son olarak fetullah terör örgütünün darbe kalkışması karşısında halkımız destan yazdırmıştır.

ATAİSTLER BİLE BU YAPIYA  ÇOCUKLARINI EMANET ETTİLER

İsmailoğlu ‘’Bunlar bütün Türkiye’yi kandırdılar. yalnızca AK partiyi değil bütün hükümetleri kandırdılar. hatta bütün halkımızı kandırdılar ateistler bile bunlara inanmaya başladılar bunları yurtlarına çocuklarını emanet ediyordular. insanlar bunların masum yüzüne kanmıştılar. çocuğumuz kötü yolla gitmesin, iyi insan olsun, kötü insan olsun, çocuğuma kötü şeyler  tavsiye etmezler, işte anne babanıza karşı saygılı olmayın filan, tüm çevreler iyi şeyler öğretirler umuduyla bunlara çocuklarını teslim ediyordular. yoksa hiç kimse çocuğuna tankları ele geçirin kendi halkınızı  katledin diyen bir örgütü tahmin etmiyordu. Çocuğumuz İslami bir cemaate kalsın işte onlarda zarar gelmez diye düşünüyordular. yani bunların örgüt olduğuna kimse ihtimal vermiyordu. bu yapıya karşı bütün Türkiye tedbirsizdi.
AK PARTİ KANDIRILMADI, AK PARTİ ÖNLEM ALDI
Ancak bunların din ile hiç bir alakaları olmadığı gibi, bunlar takkeyi iyi yapıyordular. İnsanları kendilerine inandırıyorlardı. Her  yerde okulları vardı çocuklarımızın beyinlerini yıkatıyordular. Zira ak parti iktidara geldiğinde bunlar çok güçlüydü. O  zamanlarda ak partinin yapacağı bir şey yoktu. Aslında ak parti kandırılmadı. Ak parti önlem aldı. Cumhurbaşkanımız gibi birisi bardağı içinde su da olsa askerle birlikte kadeh kaldırmak zorunda kalıyordu. sonra devletin hastanesine başbakanın eşi baş örtüsüyle  giremiyordu. sonra kapatma davaları filan ak parti o kadar güçlü değildi. tam aksine feto-parellel yapı güçlüydü o zamanlar. benim ülkemin genel kurmay başkanı terörist olamaz , o benim çalışma arkadaşım diyen başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın aksine genel kurmay başkanını bunlar hapse atılar. bunlar o kadar güçlüydüler. Ak  parti bu yapıyı far kedince hemen gerekli tedbirleri aldı ve bunların bir terör örgütü olduğunu ifşa etti. Ak  parti bu önlemleri almasaydı düşünsene neler olurdu emniyetteki tedbirleri almasaydı, milletin beleğinde bunları silmeseydi halk hala bunları hizmet hareketi olduğuna inansaydı ne olurdu biliyor musunuz bu darbe girişimi başarıya ulaşırdı. Bu  gün ortada bir Türkiye olmazdı. Paramparça olmuş bir Türkiye ile karşı karşıya olurduk. ‘’diye  konuştu.
GÖLEDEKİ KOMUTANA TEŞEKKÜR ETTİ
İsmailoğlu Gölede ki komutanın darbe emrine uymadığını dolayısıyla kendisine teşekkürlerini sunduğunu dile getirirken darbe akşamı bazı askerlerin sivillerin içine karışarak darbeyi lanetlediklerine şahit olduğunu dile getirdi.  İsmailoğlu Göle’deki askeri komutanın darbeci çıkması halinde  çok ciddi sonuçların olabileceğine dikkat çekti. Zira Ardahan askeriyesinin büyük çoğunluğu göle ilçesinde bulunmaktadır..
ATALAY, SADECE GÖLE’NİN DEĞİL BÜTÜN ARDAHAN’IN, HATTA BÖLGE MİLETVEKİLİDİR
Başkan Akın ismailoğlu, bazı çevrelerin milletvekili Orhan Atalay’ın Göle ilçesine özel önem verdiğini dilendirdiklerini bunun doğru bir şey olmadığını vurguladı. İsmailoğlu, ‘’Orhan Atalay hiçbir belediye yi ötekisinden ayırmaz, bütün belediyelere eşit mesafededir. Çünkü o sadece Göle’nin değil bütün Ardahan’ın vekildir. Hatta bölge sorunlarına karşı da çok duyarlı biri olduğu içinde bölge ilerinde de de çok sevilen biridir.’’dedi.


13:01, 04.08.2016


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500