Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Davutoğlu 5 Mayıs’ta Ardahan’a Geliyor

Davutoğlu 5 Mayıs’ta Ardahan’a Geliyor

 Fotoğraf

Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 5 Mayıs Salı günü Ardahan'a geleceği açıklandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 5 Mayıs Ardahan ziyareti öncesi, Ak Parti Ardahan İl Başkanlığı ve Ak Parti İlçe teşkilatları hazırlıklara başladılar. Ardahan'ın bazuk ve köstebek yuvasına dönen sokak ve caddelerinin durumunu görecek olan Başbakan Davutoğlu'nun Ak Partili Ardahan Belediye Başkanına ne diyeceği merak edilenler arasında yer alıyor.
AK PARTİ TOPLANTI  YAPTI
Ardahan için daha güçlü bir AK Parti ortaya koymak için Yalnız çam tesislerin de seçilmişlerle yaptığı toplantıya AK Parti Millet Vekil adayları Prof . Dr Orhan Atalay, Yunus Baydar, İl başkanı Yusuf Demirci  ve Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, ilçe başkanları ve ilçe  belediye başkanları ile seçilmiş İl meclis ve belediye meclis üyelerin katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Basın adına gazetemiz adına sadece Şanlıbey Alabayın katıldığı toplantıda; ülke ve Ardahan gündemi ve özellikle Ardahan'a yapılan yatırımlar ille 5 Nisan da Ardahan'ı ziyaret edecek olan Baş Bakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun gelişinin karşılanması, 2002 yıllarından 2015 yılına gelen Ardahan'a yapılan yatırımlar ile hayata geçecek projeler ve Dünya da ki Türkiye'nin varmış  olduğu seviye ile ezilen mağdur olan halkların umudu olan Türkiyenin konumunun tartışıldığı ve Ülke genelinde partinin içindeki safranın ayrışmasına vurgu yapılan toplantıda; 2- 0 yapmanın nasıl olaçağının tartışıldı.
Her şeye rağmen 30 bin oy alacağının hedefini koyan Ak Parti; coşkunun, hakların kardeşliğine  vurgu yaparak geleceği yaratmak anlamında her AK Partilinin davasına ship çıkması gerektiğinin altını çizdi.
Kafası boş insanların çıkıp siyaset yaptığını ve tek amacının AK partinin üstüne siyaset yapanlara bu davanın inanmış insanları gerekli cevabi sandıkta vereceğini belirterek Dap projesi ve Ardahan'a yapılan yatırımların tartışıldığı toplantıda; Atalayın , Hamd olsun sizlerin yüzünüzü kızartacak, başınınızı önünüze eğecek hiç bir şeye imza atmadık, bizim sevdamız yalan dolanla değil Ardahana yapılacak hizmettir diye açıklayan Orhan Atalay; her işimiz insan odaklı olmasıdır dedi. Bu hareketi ve Türkiye yürüşünü engellemeye çalışanların kendi bireysel çıkarları için bir yanılgıya ve ihanete imza atmaktadır diye sert eleştiriler yöneltirken ''tarih bugün bizlere bunları yenmenin görevini de bizlere veriyor.'' dedi.
Ardahan'a yapılan yatırımların bir sunumu yapılan toplantı üç saat sonra biterek Baş bakanın karşılanmasına odaklandı.
Haber- Foto Şanlıbey Alabay.


08:38, 27.04.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500