Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » GÖLE'DE SEÇİM BÜROLARI AÇTILAR

GÖLE'DE SEÇİM BÜROLARI AÇTILAR

 Fotoğraf

Saffet Kaya ve Ensar Öğüt Seçim  Bürolarını  Açtılar!
Dün seçim bürosunu etkinliklerle açan HDP sonrası Ardahan dan konvoyu ile gelen bağımsız vekil adayı Saffet Kaya; konvoyu ile Göle de tur atarak seçim bürosunun açılışına katılarak halka hitaben bir konuşma yaptı.
Söylenenin aksine Gölelilerin ilgi göstermediği açılışta, AK Parti eski il başkanı Nusret Koyuncu yaptığı konuşmada Kendisine İl başkanlığının verilmediği süreci anlatarak bir gecede mevcut Millet Vekili Prof. Dr. Orhan Atalayın Yusuf Demirciye verdiklerini ve Atalayın kendisinin öğrencisi olan Atalay'ı elinden tutarak vekil yaptığını söylediği  konuşmasında;Millet Vekili adayı Yunus Baydarla ilgili ağır ve suçlayıcı ithamlarda bulundu. Hakkını helal etmediğini söyleyen Koyuncu 20 binin üzerinde oy alacaklarını ve bağımsız aday Saffet Kaya ile HDP adayının meclise gideceğini söyledi.
Bir vatandaşın somun sunduğu karşılamada; hiç Ak Parti karşıtı çalışmadığını söyleyerek başladığı konuşmasında halkı bilinen yöntemi ile kucaklayarak sıcak izlenimler bırakmak isteğini gözleyerek katılımın yüksek olmadığı ve Gölelilerin rağbet etmediği ve bir kahveyi bile dolduramayan Kaya; Atalay ailesinin saygın bir aile  olduğunu Eski Senatör ve Cumhur Başkanı vekili Sırrı Atalay'ı anarak yaptığı konuşmada Ardahan ve Göle'ye yapılan her şeyin altında kendi imzası olduğunu belirterek Göleliler benim baş taçım dır diyerek, yapılacak yatırımların sözünü vererek katılımcıları selamladı.
Saffet Kaya konvoyunun en sonun da gelen CHP millet vekili Ensar Öğüt Bir çok partili ile bir araya gelerek Vekilliği dönemindeki konuşmaları ve önerilerini slayit olarak sunduğu toplantıda az sayıda ki partililer izlerken Göleli 2. sıra Millet Vekili adayı Sezgin Kayanın kendisini tanıttığı konuşmasın da. Ensar Öğüt'ün yaptığı konuşmasında AK parti Millet Vekillinin de Göleli olduğunu ve genç Sezgin Kayanın da Göleli olduğunu belirtmesi sonucunda CHP' nın 2-0 yapacağını ve Göleyi test edeceğini söyleyerek CHP'nın yapmak istedikleri projelerini ve Meclis de ki muhallifliğini anlattı.
Saffet kaya  ile birlikte gelen iki kişinin hayırlı olsun için geldiği toplantı son bulurken. Geç saatlere kadar seçim çalışmaların sürüldüğü görüldü. 


09:28, 23.04.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500