Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ATALAY, GÖLEDE BİR DİZİ AÇILIŞ YAPTI

ATALAY, GÖLEDE BİR DİZİ AÇILIŞ YAPTI

 Fotoğraf

Dün Ak Partinin start verdiği Ardahan da halkın büyük ilgisiyle karşılanan Prof. Dr. Orhan Atalay Ardahan ve Göle de ki yoğun karşılama sonrası Göle de halkı ve esnafı ziyaret ederek sohbetlerde bulunurken bu gün de Beraberin de Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu ile Göle okullarını gezerek okulların durumu hakkın da bilgi alarak sorunlarını dinledi,
Geleye katkılar sunmuş eğitim emekçisi Göleli Köy endüstru  mezunu öğretmen Enver Avcı'nın adının verildiği 30 Eylül yerleşkesindeki ilk öğretim okuluna Enver Avcı'nın adının verildiği etkinliğe  ve açılışa katıldı.
Ailelerin ve öğrencilerin ilgisine neden olan Atalay ve bere berin deki heyete Vekil Atalay ile Göle kaymakamı Zafer Oktay, Belediye başkanı Akın İsmailoğlu,İl Eğitim müdürü T. Fikret Eteker,İlçe Eğitim müdürü Mevlüt özalp, İlce emniyet Müdürü, ilçe Garnizon komutanı, Jandarma komutanı ile okul ve ilçe müdürleri katıldı.
Halkın ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği katılım; Öğretmenleri anma ve İstiklal marşının okunması ile başlayarak, Okul Müdürü Ömer Alabay'ın anlamlı konuşmasında Yetkililerin Öğretmenlerin, ailelerin ve öğrencilerin toplumsal yeri ve gelecek adına sorumlarını dile getirdiği etkili ve anlamlı konuşması sonrasında; Bölge Vekili Orhan Atalaya eğitime kazandırdiği öneni ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederken İlçe Kaymakamı İlçe Belediye başkanı, Milli eğitim müdürlerine ve 30 Eylül müdürü Canip atalay'a ve Enver Avci'nın çocullarıYalçın Avcı. GülegülÇetin Avcı ve Çetin Avcıya teşekür etti.
Kısa birer konuşma yapan Millet Vekili Atalay ve Kaymakam Oktay;'' Öğretmenlerimize vefa  borcunu ödemeyeceklerine vurgular yaparak,Öğretmenlerimizi unutmamak adına emekçi eğitimci Enver Avcının adının Gölede bir okulla anılmasını anlamlı bulduklarını belirtikleri konuşmalardan sonra.
Vekil Prof. Dr. Orhan Atalay, Enver hoca anısına çocuklarına plaket verirken, Gölede Eğitime yaptığı katkılar ve yatırımlar adına bir eğitimci olarak İlçe Kaymakamı Zafer Oktay Aynı zamanda eğitimci olan Vekil Atalaya Göle adına bir plaket sundu.
Halk Eğitim müdürlüğü
nün sunduğu folktor gösterileri sonrasında öğrenci ve ailerin yoğun ilgisi üzerin hatra resimlerin çekilmesi sonrası etkinlik son buldu.
Haber-Foto: Şanlıbey Alabay


07:46, 20.04.2015

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500