Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » MİTİNGDE ATALAY VE BAYDAR'A YOĞUN SEVGİ

MİTİNGDE ATALAY VE BAYDAR'A YOĞUN SEVGİ

 Fotoğraf

YALAN HABERLERE CEVAP ATALAYDAN GELDİ
Ardahan a girişte uzun bir konvoyla karşılanan milletvekili adayları, parti binası önünde  büyük bir kalabalığa seslendiler. Mitingde Orhan Atalay’ ın konuşması heyecan yaratı. Tüneller ve Aktaş sınır kapısıyla ilgili yalan yanlış haberlere  açıklık getiren Atalay, yakın da iki tünelinde ihalesinin gerçekleş eceğine vurgu yaparak Aktaş Sınır Kapısının da en geç mayıs ayı sonlarına kadar açılacağını belirti. Atalay’ın konuşması sık sık tezahüratlarla  kesildi.

KARDEŞLİK VURGUSU YAPILDI

Atalay, sık sık kardeşlik vurgusu yaparak, Ak Partinin kardeş kavgasına son vererek iç ve dış mihrapların oyunlarını nasıl boşa çıkarttığını uzun anlatı. Atalay konuşmasının başında  kadınlarımızın bile paşalar kadar  güçlü olduğunu, dünya emperyalizmine karşı nasıl bir mücadele vererek  bu ülkeyi kurtardıklarını anlatı.  Sevdası  olmayanın davası olamayacağını davası  olmayanın sevdasının olmayacağını da belirterek Ak Partinin böyle bir oluşumun partisi olduğunu vurguladı. Atalay ‘’bizim davamız düşmanlığa karşıdır, bizim davamız kardeşlik, birlik davasıdır. Bizim davamız kalkınma davasıdır. Paramparça edilen insanlığımızın yenide toparlama davasıdır. ‘’dedi.  Ak parti kapısında eli boş dönen bağımsız aday Saffet Kayaya atıfta bulunarak, isim vermede  Kayanın Ak Partiye ihanet yaptığını dile getirdi. Chp’nin de kapısını çalan Saffet Kayanın burada da yüz bulmadığını, sürekli Ak Partiye yönelik yaptığı tehditlere de pabuç bırakmayacağını söyledi. ATALAY, ''AK Parti ve liderimiz Sn. R.T. Erdoğan’a yönelik  yapılan bütün kumpasları, darbeleri ve gezi olaylarını nasıl toprağa gömdüğümüzü dost düşman bütün dünya gördü, şimdi hâddini bilmeyen birileri çıkmış Ak partiye yönelik tehditler savuruyor bu tehditler bizi güldürür ancak. ‘’şeklinde konuştu.

Atalay konuşmasının devamında şunları söyledi; ‘’Biz  gücümüzü halktan alıyoruz. Bizim memleket gibi bir sevdamız vardır.  Ak partinin hizmetlerini söküp alın bakın geriye ne kalacak, üniversitesi olmayan, ambulansları olmayan bir Ardahan düşünün, yolları olmayan, okulları olmayan, doğal gazı olmayan bir Ardahan düşünün geriye ne kalacak.  Ancak insanlarımızın bunlara ihtiyacı vardı bizde bu ihtiyaçları Ardahan’a getirdik. Ak  Partide önce çocuklarımız yalın ayak yaya  kilometrelerce yol yürüyerek okulluna gidiyordu bizim iktidarımız döneminde bu sıkıntılar tarihe karışmıştır. Dünde bu günde Ardahan ak parti dedi diyecektir bizim bundan şüphemiz yoktur.’’dedi. Atalay, Ardahan'ın  eskide çıkmaz bir sokakta olduğunu tüneller ve Aktaş sınır kapısının açılmasıyla beraber kafkasyanın ticaret merkezi haline geleceğini belirti.
CHP' NİN KÜSKÜNLERİ DE ORADAYDI

CHP'nin halktan kopuk siyaseti nedeniyle ve Ensar Öğüt'ün yenide aday gösterilmesine tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisine yılarca gönül veren önemli isimler AK Parti mitinginde gözükmeleri dikkat çekti. CHP' saflarında ayrılan bu ismlerden bir olan Temel Avşar bundan sonra dürüst siyasetiyle topluma mal olan Orhan hoca (ATALAY) için çalışacağını ifade etti.

Ak partinin diğer milletvekili adayı Yunus Baydar da etkili bir konuşma yaparak halkı coşturdu. Baydar diğer partilerin adayları gibi seçimden seçime Ardahan’a gelmediğini, Ardahan’da halkın içinde yaşayan biri olduğunu dile getirdi. Kürdiyle, Türküyle bütün halkımızla berber kardeşçe yaşadıklarını ve halkımızın içinde hiçbir ayırım yapmaksızın il başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri anlatı.
AK Parti  mitingi Türkçe ve Kürtçe türkülerle son buldu.


08:57, 19.04.2015

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500