Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » GÖLE BELEDİYESİ BİR PROJEYE DAHA BAŞLADI!

GÖLE BELEDİYESİ BİR PROJEYE DAHA BAŞLADI!

 Fotoğraf

Orta yaşlı ve üzeri Gölelilerin sınama ile tanışmasını sağlayan, bir çok Göle'nin evlik düğününe ve toplantısına ev sahipliği yapan Göle Sınaması: Bu gün yapıcı firmayla belediye arasında yapılan sözleşme gereği  Yapımına başlandı.
Göle belediyesini büyük farkla kazanan ve halka bir çok vaatlerde bulunan Ak Parti Gerek ilk bahar ve gerek genel seçimlerin gelmesiyle halka verdikleri sözlerin gereğini projelerini hayata geçirmenin adımlarını atıyor.
Bu gün İlçe başkanı İlhan Gültekin ile Ankara da yapılacak aday tanıtım toplantısına katılmak için Ankara'ya giden belediye başkanı Akın İsmailoğlu ile Göle'nin tanınmış iş adamı Güven Doğan arasında yapılan sözleşme gereği Göle çok Amaçlı Konferans solunun yapımına başlandı.Bu gün işci ve ustaların iş başı yaptığı inşat;
Kültürel faaliyetleri kapsamında moderen sınama, tiyatro , sahne etkinlikleri ve konferans solunu olarak hizmet verecek olan yeni yapım, Göle'nin görsel güzelliğine de hitap etmesi anlam taşımaktadır.
Haber-Fotoğraf: Şanlıbey Alabay


08:24, 15.04.2015

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500