Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » HDP ARDAHAN’DA SEÇİM STARTINI VERDİ

HDP ARDAHAN’DA SEÇİM STARTINI VERDİ

 Fotoğraf

Ardahan, HDP Milletvekili Adaylarını görkemli bir şekilde karşıladı.

Ardahan ve ilçelerindeki halk, HDP milletvekili adaylarını kalabalık bir kitle eşliğinde coşkulu bir şekilde karşıladı.

HDP Genel merkezinin milletvekili adaylarını tanıtımından sonra Ardahan Milletvekili birinci sıra adayı Dr.Taşkın Aktaş ve ikinci sıra adayı Arzu Moco seçim bölgelerine Göle'den giriş yaparak seçim çalışmalarına başladılar.

ArdahanArdahanlı'lar tarafından uzun araç konvoyuyla karınca düzünde soğuk havaya rağmen karyağışı altında kalabalık bir kitle eşliğinde ve çoşkulu bir şekilde karşılanan milletvekili adayları burada araçlarından inerek kendilerini bekleyen kalabalığı selamlayarak kısa birde konuşma yaptılar.Dr Taşkın Aktaş ‘’kalabalığı selamlayarak sizlerin sayesinde sizlerin haklarını savunmak için sizin adınıza meclise gitmenin heyacanı içindeyiz’’ dedi. İkinci sıra adayı Arzu Moco da ‘’bu kalabalık kitleyle bu heyacanla Ardahan da 2-0 yapacağız ‘’dedi.Daha sonra uzun araç konvoyu eşliğinde Göle kent merkezine giren gurup burdan da Ardahan'a geçerek seçim startını verdi.


02:46, 14.04.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500