Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ÖĞÜTE ELEŞTİRİ, ARPAÇ'A ALKIŞ

ÖĞÜTE ELEŞTİRİ, ARPAÇ'A ALKIŞ

 Fotoğraf

Geçenlerde CHP’nin aday adayı tanıtım programında Chp Ardahan il binasında Sabri Arpaç rüzgârı esti.
Orada bulunan adaylardan biride mevcut milletvekili  Ensar Öğüt idi.  Bu   rüzgarın şiddetine dayanamayan öğüt adeta yaprak gibi savruldu.  Arpaçın konuşması sık sık alkışlarla kesilirken Öğüte partililer iğneli sözlerle sürekli mesaj gönderdiler. Öğüte tahammüllerinin artık kalmadığını Arpaç gibi bilgili, vizyonlu ve deneyimli birinin aday gösterilmesinden yana olduklarının tavrını ortaya koydular.
öğütün çok zor anlar yaşadığı toplantı Öğütün üç dönem milletvekilliği boyunca yaşadığı en başarısız toplantısı olduğu dilendirildi.

Arpaç’ın konuşmasıyla coşan partililer, Arpaca mutlaka ilk sırayı verilmesi gerektiğini vurgularken, Arpaçta 2. sırayı teşekkür ederek kabul etmeyeceğini ancak partisi için canla başla çalışacağını vurguladı.
Arpaç sistematik olarak görevden alınan il başkanları için üstü kapalı olarak Ensar öğütün gözlerinin içine baka baka Öğüt’ü eleştirerek, sözlerine şöyle devam etti. ’’bazılar sorumluğunu unutmuş gibi, parti içinde özelikle Ardahan il örgütünün içinde krize sebep olduğuna üzülerek şahit oluyoruz.
Türkiye’de Chp dışın da hiç bir partide ön seçim yapılmıyor. İnsanları ortaokul talebeleri gibi mülakata tabi tutuyorlar. Bizim burada olmadı ancak ülkenin büyük bir kısmında yapıldı. Demokrasiye inanın çünkü demokrasi bizim partide işliyor. Bizim parti halka dayalı politikalarıyla yoluna devam edecektir. Asıl olan CHP ve halkımızdır. Şeklinde konuştu.


12:39, 27.03.2015

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500