Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARPAÇ; ARDAHAN BİZİM EVİMİZ

ARPAÇ; ARDAHAN BİZİM EVİMİZ

 Fotoğraf

7 haziran 2015 genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili aday adayı da olan Ardahanlı iş adamı Sabri Arpaç,Türkiyenin ve hatta dünyanın en ücra kesimlerine kadar iş bağlantılarının olduğunu dile getirerek, doğup büyüdükleri topraklara olan vefa borcunun hiç bir zaman unutmadıklarını bu  yüzden,bu göreve talip olduklarını söyledi.

Ardahan evimiz diyen ARPAÇ, Ardahan’da özellikle hayvancılık sektörünün gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını,ithal mallara hiç bir zaman sıcak bakmadıklarını ve hayvan alımlarını hep Ardahan’da temin ettiklerini dile getirdi. İşlerinin  çoğunu Ardahan’da icra ettiğinin altını çizzen Arpaç Ardahan’da yaşayan, sorunların - çözümlern içinde olan, Ardahan’ı bilen,soğuğunu kemiklerinde hissedip,sıcak insanlarıyla iç içe olan insanların temsil etmesinden yanayım. Özellikle Ardahan’ın yerli sanayisi olan hayvancılıkla ilgili projeler ve çalıştayların ivedikli olarak başlamasından yanayım. Baba mesleği olan hayvancılığın en iyisini yapmaya çalıştık ve de başardık şimdi bu başarımızı Ardahanlı hemşehrimize hizmet ederek taçlandırmak istiyorum.
Ardahan ve ilçelerindeki hemen hemen bütün esnafı, köylüyü, çiftçiyi, işçiyi tek tek tanırım. Benim gibi acaba Ardahan’ı temsil etmeye aday kaç kişi bırakın ilçeleri, merkezdeki kaç tane esnafı tanıyor. Ben seçimden seçime memleketini hatırlayanlardan değilim. Ardahan’da yaşayan biri olarak,aday adaylığımın partimizin genel merkezi tarafından dikkate alınacağını umut ediyorum. Bu doğrultuda  da Genel merkezimizin en doğru kararı vereceğine gönülden inanıyorum.’’şeklinde konuştu.

Arpaç,sözlerine şöyle devam etti;

‘’Sloganımız olan
‘’Çiftçinin alınteri,işçinin emeği’’ile yola çıktık. İnşallah memleketimiz için hayırlısı olan CHP iktidarıyla halkımıza hizmet etme şerefine nail oluruz’’ sözlerini ekledi.


03:31, 22.03.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500