Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » AK PARTİ'DE TEMAYÜL HEYECANI

AK PARTİ'DE TEMAYÜL HEYECANI

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yusuf Demirci, temayül yoklamasının hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulunarak şunları söyledi,
Demirci '' Şimdi yükselen bu saygınlığın, bu onurun ve bu gücün devamı için önümüze geçmiş dönemlerdeki seçimlerin hepsinden daha önemli ve viraj mahiyetindeki 7 Haziran 2015 seçimleri geldi. Zaman, adaylarımız kim olursa olsun, gönlümüzdeki dünyanın 8. Harikası Ardahan'ı oluşturabilmek için 2 sıfır yapma zamanı. Zaman Ak ve aydınlık yapmak için Ardahanlı, Damalı, Posof'u, Göleyi ve Çıldır'ı tüm köyleriyle birlikte adım adım dolaşma, karış karış gezme zamanıdır." dedi.
Konya Milletvekili MKYK üyesi Mustafa Akış,'da bir konuşma yaparak,'' Bugün temayül yoklamamızı yapacağız. Başta partimizi tercih etmiş tüm aday adaylarımızı başarılar diliyorum diyerek, temayül yoklamasında oy kullanacak delegelere nasıl oy kullanacakları konusunda bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından AK Partili delegeler, oy kullanmak üzere kendileri için hazırlanmış ayrı ayrı kabinlerde oylarını kullanarak hazırlanan mühürlü sandıklara attılar.

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı tarafından yapılan temayül yoklaması sonucunda oylar komisyon tarafından mühürlenerek Ankara'ya götürüldü.


02:11, 01.03.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500