Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARTVİN'İN İLK TV KANALI YAYIN HAYATINA BAŞLADI

ARTVİN'İN İLK TV KANALI YAYIN HAYATINA BAŞLADI

 Fotoğraf

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe; Geçen yıl Kafkasör Festivali’nde Ulusal Medyadan 40’a yakın basın mensuplarını getirdiklerini ve bir haftalık süre içerisinde Artvin’in tüm güzelliklerini basın mensuplarına göstererek Artvin’i gazetelerine dergilerine televizyonlarına taşımalarını isteyip bunda da oldukça başarılı olduklarını söyledi. Artvin’i tanıta bilmek için yerel bir televizyonun olmasının altını çizmiş oldu.

Kanal kurucusu Artvinli hemşehrimiz Ekonomist ve aynı zamanda Televizyon işletmeciliği yapan Fatih Yılmaz, Artvin TV nin kuruluş amacının şehrin güzelliklerini dünyaya tanıtımı noktasında ve ilin turizmine katkı sağlamak için böyle bir televizyonu hayata geçirdiğini belirtti. Yılmaz,” Bizim İstanbul’da ortak Konsorsiyumun yaklaşık 20 tane televizyonumuz var. Türk filmini seyrettiğiniz kanalların birçoğu bizimdir. Bu kanalların bir tanesinin ismini Artvin Kafkasör TV yaptık. Ama bu işin en kolay kısmı. Ama artık bir şehri temsil ettiği için aynı zamanda bunun için iyi bir şekilde dolması gerekiyor. Bu sebepten ötürü hem kanalın işletmesinin yapılması noktasında basın mensubu arkadaşlarımızın ciddi katkısına ihtiyacımız var hem de arşiv ve geçmişte elde edilmiş görüntülerin bizimle paylaşılması kanalın doldurulması noktasın da çok ciddi kaynak ihtiyacımız var.

Bunlar olabildiği sürece kanalı yürütebilir veya davam ettirebiliriz yoksa hiç kimse oturum programı sabahtan akşama kadar seyretmez, hiç kimse eğlence programını sabahtan akşama kadar bunların hepsi çok iyi biliyorsunuz ki bunlar dolgu maddeleridir. Artvinliyim dediğiniz zaman bir çok illerde okumuş ve güzel yörenin insanı imajı vardır. Bu imajı turizme döndürüp insanları buraya getirmek bu bölgeye katkı sağlamamayı misyon olarak edinmeyi istiyoruz.
Bir kanaldan neler beklersiniz onları duymak isterim diyen Fatih Yılmaz tek tek basın mensuplarının fikirlerini aldı.


09:32, 20.02.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500