Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN DÜNYA ŞEHRİ İSTANBUL'DA TANITILACAK

ARDAHAN DÜNYA ŞEHRİ İSTANBUL'DA TANITILACAK

 Fotoğraf

19.EMİTT FUARINDA ARDAHAN TANITILACAK

22-25 Ocak 2015 Tarihleri arasında, 19. EMİTT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı)’nda Ardahan tanıtılacak
.
TÜYAP’DA, tanıtım için Ardahan Valiliği, Ardahan Belediyesi, Ardahan Üniversitesi, Ardahan Sanayi ve Ticaret odası ile birlikte Ardahan standı kurulacak.

Ardahan’ın en iyi şekilde tanıtımı yapılması için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Faruk Köksoy, bu sene, her geçen yıldan daha farklı olarak, daha güzel bir tanıtım için çalışmalarımız devam ediyor dedi. Ayrıca Başkan Köksoy, tanıtımın önemine değinerek, tüm hemşerilerimizi Ardahan standına davet etti.

Ardahan standında ; Ardahan’ın kültürel varlıkları, ekolojik çeşitliliği, doğal turizm potansiyelleri, yerel yaşam tarzı, yöresel el sanatları doğal ürünleri, yöresel yiyecekleri ve alternatif doğa sporları ile Ardahan kalesi, Şeytan kalesi, Tarihi Kongre merkezi, Çıldır Gölü, Damal Bebeği, kaşar ve balımızın da tanıtımı yapılacak.


11:06, 21.01.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500