Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN’I DÖRT BİR YANDA ÇANTACILAR SARDI

ARDAHAN’I DÖRT BİR YANDA ÇANTACILAR SARDI

 Fotoğraf

Ardahan’da yılar önce çekip gidenler, bir daha dönüp arkalarına bakmazlarken, seçim zamanı geldiğinde ise ellerinde çantalarla düştüler bile Ardahan’ın yollarına. (Ardahan halkı bunlara ‘çantacı ‘dediği için bizde başlık olara onu yazdık)

Duymuşlar ki Horosan’da halı dokunuyor, ancak nasıl dokunuyor işte onu bilmiyorlar. Büyük şehirlerde kaynağı beli olmayan paralarını aklamak için gelenler mi dersiniz, üç beş kuruş elerine geçtiği için kendini Ardahan’ın sahibi sananlarımı dersiniz, bulundukları şehirlerde mahalleye muhtar adayı bile olamayanlar Ardahan’a milletvekili aday adayı olmayı bile düşünüyorlar.  Ancak  unuttukları bir şey var o eski Ardahan artık öldü. Bir  Fatiha süresini okuyun diyeceğim ancak onu  bile bilmediklerine şahit oluyoruz. Ak  partiye tüneyerek aday olmak istiyorlar. Ak parti bunlarla bir tarafta bunları çıkartmakla meşgulken, bir taraf tanda bunlar Ak partiye sızmasın diye önlem almaya çalışıyor.



Orhan ATALAY  için bir Ak Parti bayan Milletvekili geçende Ardahan il kongresinde şöyle demişti; '' Orhan Hoca sadece sizin değil tüm TBMM'nin hocasıdır.  Böylesine değerli bir Milletvekilline sahip olduğunuz için çok şanslısınız.'',  işte böyle bir vekilimiz varken, üstelik sadece seçim zamanı değil fırsat buldukça sürekli Ardahan'da halkın içinde yaşamını sürdürürken, Ardahan büyüsün diye uyku uyumazken, ceketinden başka bir mal varlığına sahip olmazken, Ardahan halkı böyle dürüst  bir ilim, irfan adamını bırakacak ta siz şovmen çantacılara mı oy verecek. doğrusu sizi biraz akli selime davet etmek istiyorum.



Bunlar o kadar yüzsüzlüğü ele almışlar ki Ak partinin projelerini kullanarak efendim biz Ardahan’ı filan tarihe taşımaya geliyoruz. Peki efendi sen kimsin, nerelisin, şimdiye kadar nerelerdeydin, Ardahan’da bir dikili ağacın bile yok iken, seçim zamanı mı Ardahan aklınıza düşüyor?

Vay! Be Ardahan’ın ne kadar seveni varmış meğer. Yalan, dolan haberlerle ün yapmış, halk nezlinde hiçbir itibara sahip olmayan bazı yerel medyanın elline para tutuşturarak, Ak partide bir koltuk kapma yarışına giren bu çantacılara soruyorum, güzel kardeşim seni göklere çıkartan bu gazeteciler, AK Partiden dışlanmış gazetecilerdir, sen bunlarla mı Ak Partiye sızacaksın. Fikriniz, zikriniz o kadar yanlış ki daha yola çıkmadan çuvallamaya başladınız bu halkı nasıl ikna edeceksiniz, Ak partiyi nasıl ikna edeceksiniz, bu partiyi  bu halkı hiç mi tanımıyorsunuz?

Ardahan sevdası nükseden bu çantacıların haline acımamak elden değil, beyler burası Ardahan buralarda para geçmez. Dürüst olun paralarınızı daha faydalı işlere harcayın. Burada size ekmek yok çünkü bu yeni Türkiye’nin kapıları Ardahan iliyle aralandı. Prof. Dr. Orhan Atalay ile Ardahan şovdan uzak, kirli ilişkilerden uzak bir şekilde yoluna devam edecek. Haberiniz olsun sonra demedi demeyin. Dürüst olun, gerçekçi olun, samimi olun Ardahan’ımızdan elerinizi çekin. Sosyal paylaşım hesaplarınızda bile, memleket hanesine Ankara, İstanbul, bursa gibi metropolleri yazdığınızı gördük, Ardahan isminden utanıyor musunuz ki yazmıyorsunuz. Komik oluyorsunuz beyler komik, Ardahan’ın siyasetini Ardahan’da yaşayanlar yapsın. Sadece biraz edep diyorum, başka bir şey demiyorum zira kelimeler kifayetsiz kalıyor.


03:27, 21.01.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500