Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » DEMİR, ÖNCELİKLİ SORUNUMUZ HAYVANCILIK

DEMİR, ÖNCELİKLİ SORUNUMUZ HAYVANCILIK

 Fotoğraf

Gazetemizi ziyaret eden DSP eski Milletvekili Faruk Demir Faruk Demiri, CHP’den aday adayı olduğunu, fakat adaylıktan önce partinin çıkarlarının kendisi için geçerli olduğunu belirterek, “CHP’nin Ardahan’da kazanması için her türlü fedakârlık yapılacak. Burada benim aday olmam veya başka birinin aday olması benim için hiç fark etmiyor. Benim tek bir amacım var, o da CHP’nin gerek Ardahan’da ve gerekse de Türkiye’de kazanmasıdır.” dedi.

Geçmişte yaptığı hizmetlerden  ve seçilmesi durumunda yapacaklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu; Demir, ‘’Koç’u ben göleye getirdim koç tigemle iş birliği yaptı. Koç her aileye ahır yapacaktı, o ahırları hayvanlarla dolduracaktı. Ancak ne yaptılar bilmiyorum ama koçu kaçırtmayı başardılar bir şekilde. öncelik sorunumuz hayvancılıK ama kimsenin umrunda değil. Öncelik sorunumuz Ardahan olmalı kim vekil olacaksa olsun ama Ardahan’a faydalı işlere imza atmalı.

Hiç bir ilçemizde öğrenci yurdu yoktu biz getirdik. 1999’da vekil iken kar yoları kapatmıştı, Diyarbakırda kar makinelerini getirdik. Arazi toplulaştırılası için biz girişimlerde bulunacağız mutlaka, başka yolu yok, 21. yüzyılda hala eski usulerle hayvancılık yapılıyor. çiftlik sistemi artık elzem olmuştur.’’ şeklinde ifadelerde bulundu.

Gazetemiz Mehmet Avşar’ın ‘Ardahan Küçük Hollanda olacak’  projesini çok beğendiğini kendisini kutlayarak memnuniyetini dile getirdi.
Biz de bunun derdindeyiz, alt yapı sorunlarımızı çözmemiz lazım. En büyük sorunumuz budur diye ifade eden Demir, bu proje çok güzel her Ardahanlı bu projeyi canı gönülde desteklemelidir dedi.

Avşar ise ilk kez bir siyasetçi de Ardahanın sorunlarını çözmede bu kadar güzel ifadelere şahit olduğunu dile getirerek kendilerine teşekkür etti


12:08, 14.01.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500