Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » VALİ DENİZ, “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” DOLAYISIYLA BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ

VALİ DENİZ, “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” DOLAYISIYLA BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ

 Fotoğraf



Vali Ahmet Deniz, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla ilde görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltıda biraraya geldi.

Öğretmen Evi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda basın mensuplarının gününü kutlayan Vali Deniz, “Gazetecilerimiz, toplumun haber alma hakkını sağlama ve halkı bilinçlendirme anlamında gece gündüz demeden çalışma gayreti göstermektedirler. İlimizde görev yapan basın mensuplarının hepsi, Ardahan’ın gelişmesinde ve kalkınmasında üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmektedirler. Hepimizin ortak amacı, Ardahan’a daha iyi hizmet etmektir. Gazetecilerimizle, kamu kurumlarımızla sivil toplum örgütlerimizle birlikte özveriyle çalışacağız ve ilimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Toplantıda Ardahan’da yaşanan gelişmelerden bahseden Vali Deniz, 2015 yılında Yalnızçam Kayak Merkezi ve Çıldır Gölü’nde yaşanan olumlu gelişmelerle kırsal turizm anlamında Ardahan’da kısa vade içerisinde büyük gelişmeler yaşanacağını söyledi.

2015 kamu yatırımları ile Ardahan’da, Devlet Su İşleri 243’ncü Şube Müdürlüğü hizmet binası, kültür ve kongre merkezi, sporcu fabrikası ve Göle ilçesinde gençlik merkezi yapılacağını aktaran Vali Deniz, bu olumlu gelişmelerin yanı sıra, 80. Yıl Şehir Stadyumu’nun yenileneceğini, merkez ve ilçelerde ki okulların bulunduğu bölgelerde ise çevre düzenlemesi yapılarak modern mahalleler oluşturulacağını ifade etti.

Eğitim, sağlık, spor, turizm ve hizmet sektörlerinde en iyiyi yakalama gayreti içerisinde olduklarını belirten Vali Deniz, yüzde 20 oranında kalan birleştirilmiş sınıfların kaldırılması için çalıştıklarını kaydetti.

Tüneller ile duble ve bölünmüş karayollarının tamamlanması ile Ardahan’ın birkaç yıl içerisinde büyük yol katedeceğine işaret eden Vali Deniz, Mozeret Tüneli’nde inşaat çalışmasının bu yıl başlayacağını, Sahara ve Ilgar Dağı tünelleri konusunda ise çalışmaların sürdüğünü, tren yolu projesinin de bitme aşamasında olduğunu söyledi.

2015 yılının Türkiye ve Ardahan için olumlu geçmesini temenni eden Vali Deniz, ayrıca Ardahan’da spor altyapısını geliştirmek amacıyla 12-13 yaş grubunda ki çocukların oynayacağı bir U13 Ligi kurduklarını, yakın zamanda karşılaşmaların başlayacağı bu lig sayesinde Ardahan’ın futbolcu altyapısının güçleneceğini kaydetti.


05:08, 10.01.2015

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500