Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » AVŞAR'DAN, LEZZET DÜNYASINA YENİ BİR HİZMET

AVŞAR'DAN, LEZZET DÜNYASINA YENİ BİR HİZMET

 Fotoğraf

Süleyman oğlunun sahibi Hamza ustanın  yan tarafında açılan, Merkez cami civarında subay lojmanlarının karşısında   500 mt kare üzerinde yer alan lokantanın açılışını Ardahan Valisi Ahmet Deniz yaptı.  Geniş  görkemli bir müdavim mekan.  Camlı  kapısı, üst tarafı ahşap kaplamalı, taş kaplamalı duvarlar, şömineleriyle, yerli motiflerle  ve otantik aksesuarlarıyla sıcak bir atmosfere sahip. Özellikle memur kesimi ve  öğrenci uğrak yeri olan mekanda çok çeşitli yemeklerin yanı sıra yerel mutfağa da yer verilmiş. Ayrıca  Menü ise Akdeniz, Karadeniz, doğu ve güneydoğu mutfağından lezzetlerle dolu.  köfte, bonfile, çökertme kebabı, Adana ,Urfa, kuzu şiş, lahmacun, pide çeşitleriyle Mehmet Nuri Avşar’ın mutfağından birkaç örnek. Haftada 3 gün canlı müzik sunacak.
İşletme sahibi Mehmet Nuri AVAŞAR’IN İşletmesini yaptığı lokanta sıra dışı bir mekana sahip, Avşar lokantasında kaliteyi ve ucuzluğu ön planda tutuklarını belirterek, her müşteriye hitap edecek şekilde dizayn etiklerini belirti.


06:34, 09.01.2015

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500