Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Aktaş sınır kapısından sona doğru

Aktaş sınır kapısından sona doğru

 Fotoğraf


Ardahan Valisi Deniz, Aktaş Sınır kapısı inşaatını gezdi ve açıklamalrdan bulundu.
Ardahan’ın Çıldır ilçesi sınırları içerisinde yer alan Aktaş Sınır kapısında,, incel emerde bulundu. Ardahan valisi Ahmet deniz ve beraberindeki heyetle beraber inşaatı devam eden sınır kapısını dolaşarak  incel emerden bulundu.
Burada bir açıklamada bulunan Deniz şunları kaydetti; Deniz, ‘’Yaklaşık iki ay gibi bir süre içerisinde bitmesini  düşünüyoruz. Öncelikle burada çalışan personele teşekkür ediyorum. Rahmetli Turgut Özal ile atağa kalkan ülkemizin ihracatı bu kapının açılmasıyla beraber aynı hızla devam edecektir. Türkiye odalar ve borsalar birliğinin üstlendiği kapı inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.  Ülkemize yakışan bir kapı inşa edilmektedir. Ülkemiz büyüyüp gelişiyor, bununla beraber ilimizde gelişmektedir.’’ Gazeteciler, cumhurbaşkanı açılışa gelecek mi sorusuna karşılık Deniz,’’ Bunu söylemek henüz erken, tabiî ki büyük bir yatırım, büyük bir kapı cumhurbaşkanımızın da  gelmesini ümit ederiz.’’ Diye konuştu.
Öte yanda inşaatı devam eden kapıda otellerden tutunda kafeteryalara kadar, mağazalardan diğer ticari faaliyetlerin de içinde yer alması Ardahan ekonomisinin kalbinin burada atacağı yorumlara neden oldu. Ancak bu devasa tesisin kolay kolay bitmeyeceğini de biz at inşaata çalışan personellerden duyduk. 2015’in Haziran veya Temmuz aylarına sarkabileceğini ifade ettiler.


10:07, 13.11.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500