Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KOMŞUDAN DÜŞMAN OLMAZ

KOMŞUDAN DÜŞMAN OLMAZ

 Fotoğraf

İçinde bulunduğu Gemiyi yakıp, yıkanlar ve ellerinde ki bayrağı alet ederek yangına benzin dökenler, unutmayın bu gemiyi dışarıda yakamayanlar, sizin gibiler in ellerine kibrit vererek yakacaklar. Gemi yandıktan sonrada, ellerinde maşalarla karıştıracaklar ve önünde kahkaha atıp bir güzel ısınacaklar ve sonraları kendi gemilerini inşa edecekler. İnanın beyler, inanın o büyük yangında kurtulsanız bile, yeni gemide kimse sizi paspasçı bile yapmaz. Mazlumun yanında olmak istiyorsanız, zalim IŞİT sapıklarına karşı savaşın, sınırları yıkın Kobaniyi kurtarın. Ama  Kendi bindiğiniz dalı kesmeyin. Dünyada başka Türkiye yok, Nazımın dediği gibi Ak denize doğru bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim.
Bakın orta doğuda en mutlu ülke İsrail, ateşi yakmışlar ellerini uzatmışlar ve ısınıyorlar.
Dünyaya egemen olan kapitalist sistemdir. IŞİT'in ortaya çıkmasıyla birlikte, dünyada bağımsız tek bir ülkenin bile olmadığını gördük. ABD, AB ve Rusya gibi ülkelerin de bunların ellerinde çektiğini gördük. Dünyayı yönetenlerin kanlı elli Orta doğuda.. Allah mazlum halkları korusun. Öyle bir tiyatro oynanıyor ki dışarıda fethedemedikleri kaleleri içerde fethetmekteler.
Dünyayı yönetenlerin oyununu bozmak için, önce komşunu koru.. Dili, dini, mezhebi ne olursa olsun, komşuda düşman olmaz çünkü.  Göreceksiniz Orta doğu cennet olur.  Ülken cennet olur. Birileri ile birlikte bir toprağı Yurt etmişsen eğer, hep birlikte yurdunu koru, komşunun namusunu koru ki, senin namusuna sıra gelmesin.


20:12, 19.10.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500