Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » SENEM, ''Köylere hizmet CHP'nin yerel iktidarı döneminde yapıldı''

SENEM, ''Köylere hizmet CHP'nin yerel iktidarı döneminde yapıldı''

 Fotoğraf


Ardahan CHP İl Başkanı İlimder Senem, Gazetemize yaptığı açıklamada, Ardahan’ını en iyiye en güzele layık olduğunu  dile getirerek, bunun bilincinde oldukları içinde Vali Mustafa Tekmen döneminden köy- Dese  gelen ödemelerin  kendilerinin  aracılığıyla yatırıma döndüğünü savundu.
Senem, ‘’Benim İl Meclis Üyeliği döneminde, Köy -Dese gelen ödemeleri biz 1.2 ve 3. Öncelikli asfalt yollarının yapımına ve köy yolarını kilit parkelerle döşedik. Dönemin Valisi Mustafa Tekmen  bu ödenekleri nerede kullanalım dediğinde, benim önerimle bunu Köy yolarımıza ve köylerimize hizmet amaçlı kulandık. Bu gün Ardahan’ın hangi köyüne giderseniz gidin CHP dönemindeki hizmetlerinin izlerine rastlayacaksınız. Bütün köy yolları  kilit parkelerle döşenmiştir. Karsta bile örnek bir iki köyün dışında kilit parkelerle döşenen yol bulamasınız.  Dolayısıyla  bu gün halkımız bakımlı, tertemiz yolarda gidip geliyorsa bu CHP’nin yerel iktidarının döneminde temeli atılan hizmetlerin süregelmesiyle oluşmuştur.
Gazetemizin sahibi Mehmet Avşar’ın Ardahan küçük Hollanda olacak projesini cani gönülde desteklediğini belirtirken, Partilerinin Politikasının da   bu yönde olduğunu Avşar’ın projesinin detayında yer alan  Aile çiftliklerini çok önemsediklerini ve geliştirilmesinden yana olduklarını vurguladı. AB ve TKDK  Hibelerinde, Kosgeb ve Serka  gibi ajanslardan da Ardahan’ın yeteri kadar faydalanmadığını belirterek halkımızın  adeta mevcut iktidarın politikaları yüzünde kaderine terk edilmiş olduğunu söyledi. SENEMOĞLU,  ‘’Halkımız  mandıracıların insafına terk edilmiştir.  Bir  bardak çay 1tl. iken 1lt. süt 50krş. Bu hangi akla mantığı ve hangi ticari ahlaka sığar. Aile çiftliklerin bir an evvel kurulması gerekir. Ayrıca  köy kooperatifleri ve Süt Üreticileri Birliği kurularak toprak toplumlulaştırılması ve başı boş meraların bu toplulaştırmayla beraber bir düzene sokulması acilen çözülmesi gereken  konuların başında gelmektedir.’’şeklinde konuştu.


13:06, 12.10.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500