Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BALCI İNŞAAT ARDAHAN'DA BİR İLKİ BAŞARDI

BALCI İNŞAAT ARDAHAN'DA BİR İLKİ BAŞARDI

 Fotoğraf

Binin üzerinden reng tonu ile Boya sektöründe Ardahan’da yıllık deneyimi arkasına alan Ardahan’ın ilk yerli boya  satıcısı Balcı İnşaat, pek çok üründe olduğu gibi boya renklendirme sistemini de  Ardahan’a  ilk getiren Balcı İnşaat.  Balcı İnşaatın sahibi Erdinç Balcının,  Renk Pınarı adını verdiği binlerce renk seçeneğini müşterisinin beğenisine seçtiği için müşterinin çok memnun kalmasından dolayı, kendisininde memnun olduğunu dile getirdi.. Türkiye’nin ilk boya renklendirme sistemi olan her markadan oluşabilen Renk Pınarı, yenilenen ve çoğalan makine parkurunun yanı sıra su bazlı pastaları ile binlerce renk seçeneği sunuyor. Artık çok daha fazla noktada her markada Renk Pınarı’nı görebilir ve boyanızı tam da istediğiniz renklerde oluşturabilirsiniz.
Hangi boya markası olursa olsun Renk Pınarı; formüllerin yer aldığı bilgisayar, renk yapma makinesi ve karıştırma makinesi setinden oluşan bir renk yapma sistemi. Renk Pınarı’nın en büyük özelliği yaşadığınız tüm mekanlarda boyanızın rengine karar verirken, sınırlı sayıda renk yerine binlerce farklı renk arasından istediğiniz rengi seçmenize olanak tanıması. Bilgisayara kayıtlı 30 binin üzerinde renk formülü ile çalışan sistemde, renkler istenilen miktarda üretilebiliyor. Sistemin bir diğer önemli özelliği ise renklerin her zaman birebir elde edilebilmesi.
Su bazlı iç cephe boyaları ile su bazlı dış cephe boya ve kaplamalarının renklendirildiği yenilenen her marka Renk Pınarı Sistemi’nde, herhangi bir markanın standart renklerinin yanı sıra   uluslararası renk standartlarından da pek çok renk yapılabiliyor. Yeni sistemde su bazlı pastalara geçiş yapan Balcı İnşaat, sektörde bu sistemi kullanan diğer boya markalarından farklılaşarak kendi pasta üretimini yapan tek firma olma özelliğine de sahip.
Makine sayısı artan ve pek çok özelliğin eklendiği yeni  Renk Pınarı Sistemi’nde; iç cephe boyalarında Nanoipekmat, Teknoplast, Dinamik, Dyoplast, dış cephe boyalarında Teknotex, Dyosil, Dyotex, dış cephe kaplamalarında ise Teknotex Grenli ve Texture ürünleri renklendiriliyor.
Türkiye’nin dört bir yanındaki Renk Pınarları hizmet verirken, bu uygulamayı Ardahan’a ilk getiren Balcı İnşaat  aracılığı ile hizmet verilen bu sistemden yararlanmak da çok kolay. Binlerce renk arasından dilediğiniz seçimi yapmak için  Balcı İnşaata gitmeniz yeterli. Balcı İnşaatın boya teknolojisinde ulaştığı son noktayı yansıtan kaliteli ürünleri ile dünyanızı yenilemek elinizde.


16:14, 23.09.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500