Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » MAHMUT AVŞAR, YILIN AHİSİ SEÇİLDİ

MAHMUT AVŞAR, YILIN AHİSİ SEÇİLDİ

 Fotoğraf




Ahilik Haftası nedeniyle, Ardahan Valisi Deniz, Başkan Köksoy ve beraberindeki heyet küçük Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret etti.
Sanayi esnafını tek tek ziyaret eden Vali Ahmet Deniz ve Belediye Başkanı Faruk Köksoy’a  Ardahan esnaf ve sanatkarlar Birlik başkanı Yılmaz Özer,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Kahya ve Sanayi Başkanı Selahattin Yılmaz  eşlik etti. Esnaflara  birer kırmızı karanfil hediye ettiler.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE İLGİNÇ AYRINTILAR GÖZE ÇARPTI

Sanayi çarşısının bakımsız ve her köşe başından düzensiz dökülen çöplerin ortalığa saçılması dikkatlerden kaçmazken Vali Deniz ve Başkan Köksoy bu duruma tepki gösterdi. Başkan Köksoy Belediye araçları her gün geliyor çöpleri düzgünce araçlara yüklemelerini ve kendilerine çeki düzen vermelerini istedi.
Sanayi Başkanı yılmaz ise, Cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde İl özel idareye burası için para gönderdiğini yapımcı firmanın kilit taşlarını baştan savma bir şekilde işini tamamlamadan bırakıp kaçtığını belirterek başkan Köksoy ve Vali Denizden bu konuyla ilgilenmelerini rica  etti. Ayrıca Ardahanlı iş adamlarının sanayi arsalarını  yatırım vaatleriyle ucuza kapatarak daha sonra ikinci şahıslara kar amacıyla satıklarını belirti. Bu duruma sinirlenen Köksoy, ‘’ bu çok yanlış bir şey bizi kullanarak rant mı elde ediyorlar? bunun takipçisi olacağız’’ sözlerini ekledi.

YILIN AHİSİ SEÇİLEN AVŞAR, BİR İSTEKTE BULUNDU

Yılın ahisi seçilen marangoz Mahmut Avşar’a da Vali Deniz tarafında yılın ahisi seçilmesi nedeniyle plaket verildi. Avşar ödülünü Vali Denizin elinde alırken, Vali Denize teşekkür ederek, Vali Denizden ve  Başkan Köksoydan  birde istekte bulundu. Sanayinin bir kısmının alt yapısının döşeli olmadığını, işçiliğini kendilerinin üstleneceğini belirterek kendilerine malzeme desteğinden bulunmasını istedi.  Yardım sözünü alan Avşar, ‘’ Devlet babadır, bizde babamızdan bir istekten bulunduk, isteğimizi geri çevirmediğiniz için şükranlarımızı sunarım’’ dedi.


21:08, 22.09.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500