Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » POSOF'A YENİ HASTAHANE YAPILACAK

POSOF'A YENİ HASTAHANE YAPILACAK

 Fotoğraf

Ardahan sağlık Müdürü Dr. Ulaş Şentürk,  Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar’ı makamında ziyaret ederek, Posaf’a yeni yapılacak Hastahane ile ilgili görüş alış- verişinde bulundu.
Şentürk, ‘’Türkiye ile paralel olarak ilimizde de önemli gelişmeler   yaşamaktadır.  Bu gelişmelere ayak uydurmak bağlamında  Posof İlçemizin de konumu gereği modern bir hastahaneye kavuşturmak için gerekli girişimlerden bulunuyoruz. Başkanımızla hastahanenin yerini belirleyeceğiz, hastahane için uygun bir yer tespit ettikten sonra, Milletvekilimiz Orhan Atalay’ın desteğiyle projemizi yapıp ilgili kurumlara sunacağız. Posof ilçemiz sağlık alanda böylece sağlık alnında yerini almış olacaktır.’’ şeklinde açıklamalardan bulundu.
Hastahane projesini Şentürk ile birlikte yürüten Belediye Başkanı Ulgar ise Ilgar Dağının Posof  ulaşımını önemli ölçüde zorlaştırdığını, yeni hastahane  hayata geçtiğinde sağlık alanında özelikle kışın yaşanılabilecek tüm olumsuzlıkların ortada kalkacağını dile getirdi.
Başkan  Cahit Ulgar ile, bir ekip halinde çalıştıkları gözlemlenen Sağlık Müdürü ve ekibinin hastahanenin yeri konusunda başta eski hastahanenin yeri olmak üzere bir kaç yer üzerinde durulduğu gözlemlendi.


23:21, 11.09.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500