Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN’DA BİR SÜPRİZ KONUK

ARDAHAN’DA BİR SÜPRİZ KONUK

 Fotoğraf

Ardahan’a süpriz bir ziyaret gerçekleştiren, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ardahan’da çeşitli temaslarda bulundu.
Karayolu ile Kars’tan Ardaha’a gelen Davutoğlu  ilk olarak, Ardahan Valiliğini ziyaret etti. Valilikteki karşılamada yöresel kıyafetli bir kız çocuğu Davutoğlu'na çiçek hediye etti.

Vali Ahmet Deniz'den ilin sorunları hakkında brifing alan Davutoğlu, Ardahan'ın güzel bir il olduğunu dile getirdi.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci'nin "Ardahan'a havayolu istiyoruz" talebine Bakan Davutoğlu, "Hükümet olarak bölgeye önemli yatırımlar yaptık. Duble yollarla ilgili çalışmamız var. Havayolu için de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımızla görüşme yapalım" yanıtını verdi.

Basının soru sorulmasına izin verilmezken, gazetemizin sahibi Mehmet Avşar ‘’Ardahan Küçük hollanda olacak’’ projesi hakında kendisine kısa bir bilgi verdi. Davutoğlu ilgiyle dinledikten sonra bu konunun çok önemli olduğunu, bu projeyi inceledikten sonra görüşlerini bildireceğini söyledi. Avşar’a duyarlılığından dolayı teşekkür etti. görüntü almasının ardından görüşme basına kapalı gerçekleşti.

AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret eden Davutoğlu, ziyareti esnasında, İl Başkan yardımcısı Ayhan Balcı’nı ‘’Sn. Bakanım Ardahan’ımıza hoş geldiniz. Siz ki Filistinin, Lübnanın, Mısırın, orta Asyanın, Suryenin, Irak’ın ümüdi, mazlumların dostu güzel insan Ardahanımıza hoş geldiniz. Memleket sizinle gurur duyuyor.’’ diyerek karşlaması Davutoğlunun bir süreliğine duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Ardahan'da belediye başkanlığını almalarının önemli olduğunu ifade eden Davutoğlu, seçim akşamı Başbakan ile beraber Ardahan’daki seçimlerini izlediklerini söyledi. Başbakan Erdoğan içinde az farkla da olsa Ardahanı almalarının önemli olduğunu belirti.

Davutoğlu, "Ardahan'a yönelik hizmetlerimiz sürecek. Özellikle ulaşım konusunda gerekli çalışmalarımız var, tüneller ve tren yolu ivedikli olarak hayata geçecek,  Çünkü hükümetimiz güzel hizmetler yapıyor, yapmaya da devam edecektir. Bu nedenle Ardahan da hak ettiği hizmeti alacaktır. Havayolu ilgili de ilgili bakanlıkla görüşme yapacağım" diye konuştu.


23:17, 15.08.2014

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500