Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » YENİ TÜRKİYE

YENİ TÜRKİYE

 Fotoğraf

Yaklaşık on iki yıldır devletin dost yüzüyle tanıştık ve çok ta memnun kaldık. Dostluktan, kardeşlikten kim memnun kalmaz ki, Başbakanlığı döneminde ülkesine çok büyük hizmetleri olan biri. Zira Recep Tayyip Erdoğan vesayetlerin hiç birini kabul etmeyerek doğup büyüdüğü topraklara olan borcunu misliyle ödedi.
Tabi ki iyi şeyler yaparken kötülüklerden beslenen bir takım çevrelerin rahatsızlığını da görmek  normaldir. Ancak hak yerini buluyor, bunca çelme takmalara rağmen, bunca karamalara rağmen dik duruşunda ve yolunda hiç dönmeyen ender liderlerden biri Recep Tayyip Erdoğan. Geçmişteki sağ ve sözde sol hükümetlerin statükonun yanında yer almalarına rağmen o halkın ve gerçeğin yanında yer aldı. bu yüzden de Anadolu halkı onu çok sevdi ve bağrına bastı. Anadolu halkı kadir kıymet bilendir. toprak kadar saf ve temiz bir halktır. Dostu düşmanı ayırt edecek niteliktedir. o yüzden oynanan onca kirli oyunlara rağmen, çirkin İttifaklara rağmen liderine sahip çıkmış ve bu oyunlara gelmemiştir.
bu gün liderlerine görevlerin en büyüğü cumhurbaşkanlık görevini verdiler. Tam aksi durumda olabilirdi. Arap ülkelerinde olduğu gibi oradan oraya savrulabilirdi bizim halkımızda. Halkımız hiç bir zaman ne mezhep kavgalarına, ne de ırkçılığa geçit vermemiştir. Türkiye düşmanları bu iki olguyu sürekli ısıtıp ısıtıp halkın önüne koymalarına rağmen bu oyuna çok şükür halkımız gelmemiştir.

Erdoğan’ın ilere gönderdikleri valiler adeta halkın içindeler. korumasız ve yalnız dolaşmaktalar çünkü devlet ile halk bağdaşmıştır birbiriyle,işte bu yeni Türkiye fotoğrafıdır.
Ardahan valiliğine her vatandaş elini kolunu sallayarak içeri girip derdini, ıstırabını anlatabiliyor.
Valimiz vatandaşın her sorununu çözmek için nasıl canla başla çalıştığını görüp, şahit oluyoruz. bu memnuniyet verici bir şey.
12 sene önce valilerin onlarca korumayla dolaştıklarına şahit olduk, kendi memleketlerinde değil de sanki başka bir ülkede dolaşıyor görüntüsü veriyorlardı. işte bu eski Türkiye fotoğrafı Allaha şükür artık yok devlet millet el ele yürüyor bunu görmek lazım ve bu sürece sahip çıkmak lazım. güzeli uzaklardan aramaya gerek yok, güzelik kapının hemen ardında..


21:32, 12.08.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500