Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Türkiye'nin En Girişimci ve Yenilikçi Vakıf Üniversitesi Sabancı Üniversitesi, Ardahanlı öğrencileri bekliyor

Türkiye'nin En Girişimci ve Yenilikçi Vakıf Üniversitesi Sabancı Üniversitesi, Ardahanlı öğrencileri bekliyor

 Fotoğraf

Ardahanlı üniversite adayları için gerçek kampus ortamı map.sabanciuniv.edu’da!

Türkiyenin ilk sosyal haritası map.sabanciuniv.edu her zaman kampusu ziyaret imkanı bulamayan öğrenciler için gerçek üniversite deneyimini internet ortamına taşıyor. Üniversite adaylarına, velilere ve rehber öğretmenlere üniversiteyi dijital ortamda gezdirme fırsatı sunuyor.

Sabancı Üniversitesi’nin sosyal haritasına map.sabanciuniv.edu adresinden ulaşabilecek olan adaylar ana sayfadan, “Kampüsü Tanı, Kendini Keşfet” sekmesinden girerek, Atatük Anı Yazıtı, Ana Kapı, Rektörlük, Temel Geliştirme ve Diller Okulu, Bilgi Merkezi, Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (SUNUM), Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Yönetim Bilimleri Fakültesi, Amfitiyatro, Üniversite Merkezi, Kafeler Bölgesi, Lojmanlar, Yurtlar, Rektör Evi, Spor Merkezi, Gösteri Merkezi, Göl, Hangar Cafe, Servisler Bölgesi ve İşletme Merkezi’ gibi ünviersitesinin tüm birimleri için ilgili binalar  üzerine tıklayarak buralarla ilgili detaylı bilgi alabilecekler.

Tanıtım videoları ile desteklenen haritada sayrıca “SoruSU Olan” uygulaması ile ziyaretçiler, facebook üzerinden Sabancı Üniversitesi ile ilgili merak ettikleri tüm konular hakkında sorular sorabiliyorlarve aynı gün içinde yanıt bulabiliyorlar.

Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri Tuzla Kampüsü’ne ulaşım imkanları

Sabancı Üniversitesi, akademik programları, eğitim olanakları, burs seçenekleri ve kampüs imkânları hakkında adaylara ve ailelere bilgilendirmek amacıyla “Tanıtım Günleri” gerçekleştiriyor. 30 Haziran - 17 Temmuz 2014 tarihleri arasında, Sabancı Üniversitesi’nin Tuzla’daki kampüsünde düzenlenecek “Tanıtım Günleri”ne öğrenciler ve aileleri Cumartesi ve Pazar günleri de dahil olmak üzere her gün katılabilecekler.

Tanıtım Programı, kampüs turunu da kapsayacak şekilde 10:00-13:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Tanıtım programı; tanıtım filminin gösterildiği, kontenjanlar ve tercih, burslar ile ders dışı yaşam – öğrenci kulüpleri, spor aktiviteleri, Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, kampüs olanakları gibi konularda bilgilerin verildiği tanıtım sunumları ile başlayacak. Ardından adaylara akademik yaşamın anlatıldığı bölümde Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Berker, eğitim sistemi hakkında bilgi verecek. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Menceloğlu, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Kadıoğlu ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun Ülengin de fakülteler ve programları konusunda bilgi verecekler. Soru-cevap bölümünün ardından, fakülte standları ve tanıtım masalarında da aday öğrenciler detaylı bilgi alabilecekler. Program kampüs turunun ardından sona erecek.

Sabancı Üniversitesinin Tuzla kampüsünde gerçekleştirilecek Tanıtım Programına katılabilmek için İstanbul içinden kullanılabilecek ücretsiz servisler, Avrupa Yakası için saat 08:45’te Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nin sırasında bulunan AVIS önünden hareket edecek.

Anadolu Yakası için ise 09:00’da Kadıköy Rıhtım Caddesi Sahil Mevkii Deniz Otel yanındaki Simit Sarayı önünden hareket edecekler. Taksim ve Kadıköy’e dönüşler ise saat 13:30’da gerçekleşecek.



Sabancı Üniversitesi İletişim Bilgileri:

Adres: Orta Mahalle, Üniversite Caddesi No: 27 34956 Tuzla-İstanbul

Telefon: (0216) 483 9090(0216) 483 9090

Faks     : (0216) 483 9073

www.sabanciuniv.edu

map.sabanciuniv.edu

www.twitter.com/sabanciu

www.facebook.com/sabanciuniv.edu

www.instagram.com/SABANCI_UNIVERSITY



Tüm sorularınız için www.facebook.com/sabanciuniv.edu sayfamızdaki SORUSU OLAN? uygulamasını kullanabilirsiniz.



Basın bilgi için: Mariam Öcal /Sabancı Üniversitesi, 0216 483 93 570216 483 93 57, 0532 668 92 010532 668 92 01


20:06, 09.07.2014

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500