Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » 200 MİLYAR DOLARLIK YENİ GÖSTERİ ALANI HIGH-TECH PORT

200 MİLYAR DOLARLIK YENİ GÖSTERİ ALANI HIGH-TECH PORT

 Fotoğraf

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve Uluslararası İş Forumu bu yıl bir ilki gerçekleştirerek savunma, haberleşme, havacılık, uzay, deniz sistemleri, IT, mühendislik, enerji, çevre, donanım, medikal ve otomotiv sektörlerini High-Tech Port by MÜSİAD Projesi ile tek çatı altında topluyor. MÜSİAD üyesi olmayan firmaların da yer alabileceği, 26-30 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek High-Tech Port By MÜSİAD; lansman sonrası ön talep toplamaya başladı. %70 oranında ön talep oluşturan firmalar arasında AVEA, ROKETSAN, SSSM, TÜBİTAK ve Teknopark İstanbul gibi ülkemizin teknoloji ve savunma alanındaki devleri yer alıyor.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail OLPAK; “Bizim bu yılki fuarımızın konusu “Dünya Değişebilir”. Son yıllarda gelişen bilgi teknolojileri artık MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nın da en önemli alanlarından biri olmuştur. Bu sene ilk defa olarak teknolojiye ve bilgi teknolojilerine verdiğimiz önemi haiz olarak High-Tech Port konseptini müstakil olarak başlı başına bir hol ayırarak açıyoruz.

Son iki MÜSİAD fuarımızda Yeni Teknolojiler Sergisi adıyla gerçekleştirdiğimiz, teknoloji üretimi üzerine proje sahipleri ile firmaları bir araya getiren sergimiz, bu sene Türkiye’nin teknoloji üretim devlerini, proje sahiplerini ve yatırımcıları bir araya getirmek, onları yurtdışından gelen yabancı işadamları ile buluşturmak üzere bir High-Tech Port fuarına dönüştürülmüştür. Üyemiz olmayan teknoloji firmalarına da orada yer almasına imkan tandık. Bu yıl ki fuarda High-Tech Port by MÜSİAD eş zamanlı etkinlikler arasında yer alacaktır.” dedi.


21:02, 07.07.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500