Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN'DA MANZARALAR

ARDAHAN'DA MANZARALAR

 Fotoğraf


ARDAHANIN PARK VE BAHÇELERİ
Ardahan şehir merkezinde bulunan kent parkı her gün yüzlerce insanın akın etiği bir yer. Ancak bu önemli ekmek kapısında yalnızca bir cafe bulunmakta. Oysa onlarca cafe  bu önemli sahada yerini alabilir ve yüzlerce insan bu potansiyelde faydalanabilir. Ardahan halkı  ise belediye başkanı Faruk Köksoydan  bu konuda bir adım atmasını beklemektedir. Ardahan kamu oyunda konuşulan  konuların başında da bu kent parkı gelmekte.
KÜÇÜK BİR ALNA SIĞDIRILAN 45 ADET İŞ YERİ
Öte yanda ticaret ve fuar alanı diye adlandırılan kapalı Perşembe pazarın etrafında ki 45 işyerinin yalnızca bir kaçı faal durumda olması, diğer işyerlerinin ise akşamları sarhoşların mekanı haline gelmesi mahalle sakinlerinin ve Ardahan halkının şikayetlerini arasında yer almakta. Özelikle iş yapamamaktan yakınan Pazar esnafı belediye başkanın küçücük bir alana 45 dükkan sığdırmasına ve de bu alanın 5 katı büyüklüğündeki kent parkının adeta bir tane cafeye  tahsis edilmesine de akıl sır erdiremediklerini dile getirmekteler.  Bu küçücük dükkanlarda iş yapmayı bırak siftah bile yapılamıyor. Kaldı ki bu dükkanları terk edip giden esnafı kimsenin eleştirmeye hakkı olmadığını belirtmekteler.
1 YANLIŞ 4 DOĞRUYU GÖTÜRÜYOR
Elbette Ardahan’a en büyük hizmetlerin Faruk Köksoy döneminde Ardahan’a geldiği herkesin ortak aklı. Ancak Köksoyun 1 yanlışı 5 tane doğrusunu götürdüğü gerçeğini de yine Ardahan halkında duymaktayız. Özelikle esnafın sorunlarına kulak tıkmaması gerektiğini belirten esnaflar, bu çağdaş Ticaret ve Fuar alanının ismine yakışır şekilde yenide dizayn edilip halkımızın hizmetine sunulmasından yanalar. Burasının haftada bir gün çoğunluğunu Erzurumlu Pazarcıların oluşturduğu ve onların faydalandığı bir yer olmasını istemediklerini, herkesin her gün faydalandığı bir yaşam alanı, bir alışveriş alanı olmasını istediklerini dile getiriyorlar.


21:05, 18.06.2014

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500