Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN VALİSİ GÖREVİNE BAŞLADI

ARDAHAN VALİSİ GÖREVİNE BAŞLADI

 Fotoğraf

Son çıkan valiler kararnamesiyle, Ardahan valiliğine atanan, İstanbul Vali yardımcısı Ahmet Deniz, Ardahan’daki görevine başladı.
Vali deniz saat 11;00 ‘de valilik bahçesinde kendisini kaşıklayan sivil toplum örgütlerin başkanları, daire amirleri ve vatandaşlarla  selamlaştıktan sonra makamına geçti.
Deniz burada basına kısa bir açıklama yaparak şunları söyledi;
Öncelikle beni karşılamaya gelen herkese teşekkür ederim. Benden önceki vali Seyfettin Azizoğluna da teşekkür ederim.Son çıkan valiler kararnamesiyle Ardahan’a atandık. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanlar Kurulumuza çok teşekkür ederim. . Bizim amacımız vatandaş-devlet el ele hizmet anlayışı çerçevesinde bir şeyler yapmaktır. Biz devletin ve halkın valisiyiz. Şeyh Edebali'nin nasihati üzerine; ‘Halkını yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesini örnek alıyoruz. Makamlar ve mevkiler geçici. Bugün buradayız yarın yokuz. Dünyada, krallar, padişahlar, varlıklılar hepsi gitti. Geriye onlardan kalan kimse olmadı. Görev yaptığımız süre içerisinde dua alabiliyorsak, halkımızın duasını alabiliyorsak, kafamızı yastığa koyduğumuzda rahat uyuyabiliyorsak ne mutlu bize." dedi.

İlk günden daha şunları yapacağız demenin inandırıcı olmayacağını kaydeden Vali Deniz, "Ama Ardahan'ın mevcut potansiyeline bakarak neler yapacağımızı hep birlikte göreceğiz. Aklımızı yüreğimize indirerek vatandaşımızın gönlünde yer edinmek istiyoruz. Önemli olan budur. Bu güzel karşılamadan dolayı hepinize teşekkür ederim." şeklinde sözlerini tamamladı.


10:54, 11.06.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500