Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ÇİFTÇİYE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ

ÇİFTÇİYE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ

 Fotoğraf

  Ardahan Tarım Kredi Kooperatifi   İl Müdürü Kenan Kara, Tarım ve Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza 1 yıldan 4 yıla kadar düşük faizli kredilerin müjdesini verdi.
Kara, Ardahanda birici öncelikli konunu tarım ve hayvancılık olduğunu kaydederek şunları söyledi, ‘’Hayvancılık bizim yerli sanayimizdir. Üretimden vazgeçen toplumlar  bu gün dünya coğrafyasında krizlerle boğuşuyor. Üretim yapan toplumlar ise dünyanın en müreffeh ülkelerini teşkil ediyorlar. Bizim toplumumuz içinde hayvancılık en önemli etken. Başta küçük baş hayvancılık olmak üzere, büyük baş hayvancılığa da destek veriyoruz. Tarımsal araçların her  türlüsüne de ayrıca destek vermekteyiz. Yeter ki çiftçimiz üretmek istesin, bize baş vurdukları taktirde 1 yıldan 4 yıla kadar düşük faizli kredilerimiz mevcut olup,  Bakanlığımızın  bize sağladığı olanaklar çerçevesinde hizmet sunmaktayız.’’şeklinde ifadelerde bulundu.
Özelikle bölgemizde giderek azalan koyun ve keçi üretimin yeniden hayata geçirilmesi için çaba harcadıklarını belirten Kara, Karadeniz bölgesinde yaygın olan Hemşin cinsi koyuna düşük faizli kredi verdiklerini dile getirerek, ‘’vatandaş bize baş vuruyor kredisini onaylıyoruz, oda gidip satmak isteyenlerde koyun alıyor. Bizde teknik elamanlarımızı gönderiyoruz, koyunları görüyorlar ve uygun gördükleri taktirde de bizde bir yıldan , dört yıla varan düşüklü faizli kredi uygulamasını başlatıyoruz.’’ Diye ifade etti.


22:13, 28.05.2014

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500