Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAYDAR'DAN GÜNDEME DAİR ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

BAYDAR'DAN GÜNDEME DAİR ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

 Fotoğraf

AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar, önümüzdeki  Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçim süreçleriyle ilgili gazetemize önemli açıklamalardan bulundu.
Girdiği hiçbir seçimi kaybetmeyen başarılı siyasetçi   Baydar,  Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu'nu, Danıştay'ın 146. kuruluş yıl dönümü töreninde yaptığı konuşmadan dolayı   eleştirerek,’’ Barolar Başkanın Başbakanımıza karşı  küstahça tavırları halkımızı üzmüştür. Özelikle ‘bitireceğim bitireceğim’ şeklindeki hal hareketleri içinde bulunduğu çirkin ruh halini ortaya koymaktadır. Ancak o ve onu ortaya atanların unuttukları bir şey var. Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan gücünü halktan alan bir liderdir. Öyle başkası gibi dışarıda, Türkiye düşmanlarından destek almıyor. Onlar eski Türkiye’yi hortlatmak peşindeler. O cübbenin altına yakışmayan ne fitnelerin, ne fesatlıkların, ne  provokatörlüklerin saklı olduğunu yüce milletimiz görmüş ve bu yüzdende tüm Türkiye’den gereken karşılığını almıştır. Feyzioğlu ve onun zihniyetindekilerin topluma üst tabakada bakanların devri kapanmıştır artık ’’diye ifade etti.
Yunus Baydar, önümüzdeki genel seçimlerde Milletvekili olacakmısınız? Sorusuna karşılık şu açıklamalardan bulundu; Şu anda İl Başkanıyım ve görevimin başındayım. Partimiz bize ne görev biçerse onu yaparız. Şu anda ne desek boş. Biz hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadık, batı almış başını gidiyor, memleketimiz için ne yaparız, batıyı nasıl yakalarız şimdilik onun derdine düşmemiz lazım. Yani bütün mesele samimi olmaktan geçiyor, doğruyu, güzeli yapmaktan geçiyor, insanlarımıza aş, iş, güzel bir yaşam sağlamaktan geçiyor. Gerisi önemli değil. Başkası gibi yalan siyaset yapmanın peşinde değiliz. Desinler için hayata iş yapmayız.
BİZ ZÜBÜKLERİ İYİ BİLİRİZ
Muhabirimizin Saffet Kayanın önümüzdeki seçimlerde aday olacağı yönde söylentilerin dolaştığı  yönündeki soruya ise, ‘’Gelip ortalığı karıştırarak seçim gününü beklemeden kaçan, sözde AK Partiliyim diye geçinenler, yapılan işleri kendine mal etmeye çalışanlar,  halkı kandırarak siyaset yapanlar, gösterişten başka bu memlekete hiçbir hizmeti dokunmayanlar doğrusu hangi yüzle aday olacaklar, bilemiyorum. Biz onlar gibi şapka bir yerde, ceket bir yerde, hırka bir yerde gezmiyoruz. Ceketimizde, şapkamızda, hırkamızda Ardahan’da ve AK Partidedir. Bu memleketin dağında, taşında, ovasında, tarlasındayız… Biz çiftçi Ahmet amcanın, çiftçi hasan kardeşimizin bir tane danası eksilmesin diye gecesini gündüzüne katanlardanız. Biz o zübük zadeleri iyi biliriz seçim yaklaştığında elerinde bavulları ile Ardahan’ının yolunu tutarlar geçmişte yaptıkları gibi.
Halkımız onları iyi bilir, bizi de  iyi biliriz.  Biz halkımıza daha çok  hizmet etmek  için Ardahan’da yaşıyoruz, onlar ise sadece seçimden seçime gelirle Ardahan’a.. Tıpkı talanda mal kaçırır gibi  koltuk kapma derdine düşerler. Dediğim gibi Allah kimseyi onların sıfatına düşürmesin. Şimdiden Milletvekilliği hesabını yapıyorlar. Seçime daha bir yıl var. Onlar sadece bu işe odaklamışlar. Ardahan’a hizmet etmek akılarında bile geçmez. Ancak halkımız seçim günü geldiğinde yine en doğru kararı verecektir.’’
Orhan Atalay’a ilişkin bir soruya ise Baydar,’’ Milletvekilimiz Orhan bey, çok değerli bir arkadaşımız. Başbakanımızın değer verdiği insanlardan biridir. Önümüzdeki süreçte tahmin ediyorum onu daha önemli mevkilerde görebiliriz. Hükümetimizde onu  Bakan olarak görmeyi umuyoruz.’’diye konuştu.
30 MART SEÇİMLERİNDE  CEMAAT CHP’YE AÇIK DESTEK VERDİ
Baydar, Enser Öğütün seçimlerden sonra Ardahan’a adeta küstüğünü, yaptığı her muhalefeti, yüzüne, gözüne bulaştırdığını belirti.
  cemaat ve bir takım kamu çalışanların açık şekilde CHP’ye destek vermesi, CHP tarihinde en büyük oyu aldığını  ancak bu kirli ittifaklara rağmen CHP yinede yerinde saymaya devam etiğini. Kazananın yine halkımız olduğunu sözlerini ekledi.



                                                        












                                                                 


11:59, 12.05.2014

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500