Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » İsmailoğlu, çöple birlikte yaşıyoruz

İsmailoğlu, çöple birlikte yaşıyoruz

 Fotoğraf

Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada göreve geldiklerinde özelikle şehrin imajını zedeleyn çöp sorununa el atıklarını fakat hala neticeye ulaşamadıklarını söyledi.

İsmailoğlu Gölenin en büyük sorunu çöp sorunu olduğunu dile getirirken, ‘adeta çöple beraber yaşıyoruz, seçim öncesi sık sık vatandaşlarımızın evlerini ziyaret ediyorduk. Evlerin bahçeleri çöp ve pislikte geçilmediğini fark ettik. Ancak evin içine girdiğimiz zaman evler tertemiz, pırıl pırıl olduğunu gördük. Şunu anladım ki sorun biz yöneticilerden, vatandaşlarımız, bizden temiz bir şehir istemekteler.  Bizde hemen harekete geçip bu sorunu öncelik sorunumuz  yaptık.’’ şeklinde konuştu.

İsmailoğlu, derelerin ıslahı, park ve bahçelerin yapılması konusunda da projelerin ivedikli olarak hayata geçireceklerini belirti
Hayvancılığın Gölenin bir gerçeği olduğunu, kimseye şehirde hayvan besleme demek gibi bir haklarının olmadığını söyleyen İsmailoğlu, Belediye’yide aşan sorunların olduğunu dile getirdi. İsmailoğlu, mevcut sorunları, bir rapor halinde hükümete sunacaklarını ve çözüm için de önerilerden bulunacaklarını ifade etti.
Akın İsmailoğlu, Ak parti hükümetinin kendileri için bir şans olduğunu belirterek, bu şansı iyi değerlendirmek için ellerinde geleni yapacaklarını söyledi.


23:12, 07.05.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500