Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Atalay ve Köksoy esnaf ziyaretinde

Atalay ve Köksoy esnaf ziyaretinde

 Fotoğraf

Yerel seçimlerin ardında   Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ve Belediye Başkanı Faruk Köksoy sık sık esnaf ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyorlar. Ziyaretlere  Il Başkanı Yunus Baydar’da eşlik ediyor.

Kalabalık  bir AK Parti heyeti ile şehir merkezinde esnafları ziyaret eden Köksoy ve Atalay halkın yoğun ilgisi ile karşılaştılar. Bir vatandaş Atalaya yaklaşarak, ‘’Sn. vekilim bir gazetede çıkan haberde, sizin havaalanı istemediğiniz yazılıydı, siz niye havaalanı istemiyorsunuz?’’ sorusu üzerine, Atalay, sen yılda kaç sefer uçakla istanbul’a gidiyorsun? vatandaş bir süre düşündükten sonra, bir veya iki kez gidebildiğini söyledi. Atalay ise ‘’Gördün mü bak, sen yılda en fazla iki kez seyahat edebiliyorsun, ben ise iki günde bir Ardahan’a gelip, gidiyorum. Ben istemezmiyim Kars yerine direk Ardahan’da ineyim. Bunu hiç bir mantık kabul etmez, biz Ardahan için deyim yerinde ise seferber olmuşuz. AK Parti hükümeti Ardahan için bir şans, biz bu şansı en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Havaalanından tut, hayvancılığa, tünellere varana dek ve yeni açılacak sınır kapısıda buna dahil olmak üzere dört bir koldan Ardahan’ın geleceğini inşa ediyoruz.’’ diye belirti.

Vatandaşlar ise Milletvekili Atalay’a teşekkür ederek ‘’diyen desin biz sizi iyi tanıyoruz,    Sayın vekilim’ diyerekten Atalayın yanında olduklarının mesjını verdiler. Yerel seçimlerin ardında adeta Ardahan’da küsen ve bir daha Ardahan’a gelmeyen, Ardahan’ın diğer Milletvekili Ensar  Öğüt ise sürekli halktan olumsuz tepki almaya devam ediyor.

Esnaflarla tek tek görüşen Ak Parti  Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay,Ak parti  Ardahan Belediye Başkanı   Faruk Köksoy, ve beraberindeki heyet, hem esnafların beklentilerini dinledi, hem de Ardahan'da yeni dönemde yapılacak olan projeleri anlattı.
Başkan ve çalışmaları hakkında vatandaşların görüşlerini alan Milletvekili Atalay, esnafın ve vatandaşların olumlu görüş bildirmeleri karşısında mutlu olduğunu söyledi


23:13, 02.05.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500