Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » HELAL SİZE ÇOCUKLAR

HELAL SİZE ÇOCUKLAR

 Fotoğraf

23  Nisan Çocuk Bayramı tüm Yurt’da olduğu gibi Ardahanda da coşkuyla kutlandı. En çokta Ana Sınıfına giden miniklerin gösterisi güne damgasını vurdu. Soğuk havaya rağmen saatlerce iştima halinde bekleyen miniklerimiz tıpkı olgun insanlar gibi sıranın onlara gelmesini sabırla beklediler. Okul yönetiminin çocuk Bayramında çucukları soğukta saatlerce bekletmesi ve velilere karşı kötü  tutumları velilerin tepkisine neden oldu. Özelikle okul müdürünün çocuk bayramında sürekli asık yüzü ve  agrestif hareketleri dikkatlerden kaçmadı.
.
Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Ardahan’da da kutlandı.

Ardahan Valiliği önündeki Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker'in çelenk sunumuyla başlayan tören, Kongre Caddesi'nde devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Eteker, "Bu mutlu günümüzde dost ve kardeş ülke Gürcistan'dan gelerek, bayram sevincimizi paylaşmak üzere konuğumuz olan çocuklarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Miniklerin dans gösterileri, şarkı türkülerin söylendiği, Şiirlerin okunduğu törende, Gürcistan'ın Ahıska kentinden gelen halk oyunları ekibi, gösteri yaptı.Gürcistanlı kız öğrencilerinin Kafkas oyunu ise izleyicilerden bol bol alkış 


19:08, 23.04.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500