Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Yeni Bölümde Buke'nin Kararı Şok Edecek

Yeni Bölümde Buke'nin Kararı Şok Edecek

 Fotoğraf

Benim İçin Üzülme yeni bölümde Buke gerçekleri öğrenmesinin ardından vereceği kararla şok edecek. Benim İçin Üzülme 53. bölümü haberimizden izleyebilirsiniz. Ayrıca Benim İçin Üzülme yeni bölüm fragmanı ve özeti de haberimizdedir.

Benim İçin Üzülme 53. Bölüm Canlı İzle - Benim İçin Üzülme Yeni Bölümde Buke'nin Kararı Şok Edecek,
Show Tv'nin sevilen dizisi Benim İçin Üzülme sona yaklaşıyor. Benim İçin Üzülme dizisinin bitmesine artık üç bölüm kaldı. Benim İçin Üzülme 53. bölümüyle bu akşam 20.00'da Show Tv ekranlarından izleyicilerle buluşacak. Benim İçin Üzülme yeni bölümde Niyazi ve Buke uzun bir aranın ardından yeniden karşılaşırlar ve bu anın tadını doyasıya çıkarırlar. Diğer taraftan Harun ise kendisine şantaj yapan bekçi ile buluşmaya gider ancak bekçiye bir de sürprizi vardır! Buke'nin ise aldığı karar herkesi şoke edecek... Aşağıda bulunan "Benim İçin Üzülme 53. Bölüm Canlı" bağlantısı ile yayın saatinde, "Benim İçin Üzülme 53. Bölüm Full" bağlantısı ile ise yayın saatinin ardından Benim İçin Üzülme yeni bölümü izleyebilirsiniz. Ayrıca Benim İçin Üzülme 53. bölüm fragmanı ve Benim İçin Üzülme yeni bölüm özeti de aşağıda mevcuttur.

Benim İçin Üzülme 53. Bölüm Özeti:

Büyük finale son 3 hafta kala Benim İçin Üzülme dizisinde heyecan arttı. Zühre'nin Artvin’de Çocuk Esirgeme Kurumu’na verildiğini öğrenen Buke çok üzgündür ve peşinden gider. Niyazi de depresyonu iyice artan Filiz'i tedavi olması için Artvin’de hastaneye getirmiştir. Birbirine sevdalı Niyazi ve Buke, Benim İçin Üzülme 53. bölümde aynı şehirde karşılaşırlar. Birlikte doyasıya vakit geçirirler. Uzun zamandan beri hiç bu kadar huzurlu bir gün geçirmemişlerdir.

Bu sırada Harun, Benim İçin Üzülme yeni bölümde Niyazi’nin kaza yaptığı araç ile ilgili tüm gerçekleri bilen ve kendisinden şantajla para isteyen bekçi ile buluşmaya gider. Harun’un bekçiye bir sürprizi vardır. Buke’nin, Niyazi’nin arabasına sabotajı yapanın Harun olduğunu öğrenmesiyle; Benim İçin Üzülme 53. bölümde bundan sonrası için aldığı karar herkesi şok edecektir...

Benim İçin Üzülme 53. Bölüm Canlı

Benim İçin Üzülme 53. Bölüm Full

Benim İçin Üzülme 53. Bölüm Fragmanı:


20:57, 15.04.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500