Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » DEMİRTAŞ, ARDAHAN'DA HALKA SESLENDİ

DEMİRTAŞ, ARDAHAN'DA HALKA SESLENDİ

 Fotoğraf

BDP Eş Başkanı Selehattin Demirtaş ve  BDP Kars miletvekili  mülkiye birtane seçim kampanyası çerçevesinde ilk mitingini Ardahan’da parti otobüsü üstünde halka seslenerek gerçekleştirdi.
Saat 11.00 de başlayan miting eski meydan diye tabir edilen merkez camii önünde yapıldı.  Selahatin Demirtaş  burada yaptığı konuşmada şunları söyledi; ‘’ Ardahan onurlarımızın şehri, inşallah Ardahan seçim kampanyamızın ilk mitingi olarak hayırlı olacaktır. Bizler uzun süredir zorlu bir çalışmayı hep beraber yürüterek  yarınlara ulaştırmaya çalışıyoruz. Zira partimizin önüne her zaman set çekerek işimizi zorlaştırmaya çalışmaktalar. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar halkların kardeşliği özgürlük  ve barış şiarıyla başarıya ulaşavaktır.  Bu günden itibaren el birliğyle çalışırsak Ardahan’a barış ve demokrasiyi getirmiş olacağız.  Ardahan için en doğrusu ve en hayırlısıda barış ve demokrasi partisi olacaktır.  Basit bir su sorununu bile çözemeyenlerde hesap soracağız. İnsanlar uzayda  bu gün koloni kurma , kent  kurma peşindeler ama biz hala şehirlerimizde muslukta su içemiyoruz.  21. Yüzyılda , Basit bir su sorununu çözemiyenlerde elbete hesap soracağız.  Ardahan yolları çamurda geçilmiyor hiç kimse Ardahan’lılar buna layıktır diyemez, para yoktur diyemez. Onlar ancak istanbuldaki  marmaraylara para harcarlar. 1 yılda Marmaraya harcanan para buralara ancak 186 yılda  harcanabiliyor. Bu kadar acı bir tabloyla karşı karşıyayız.  Marmraya harcanan çivinin parası, Ardahana gönderilen paradan fazladır.  Peki hangi cesaretle bunu yapıyorlar Akp ve Chp Ardahan Halkı nasıl olsa oy vercektir, onlar aç kalsada kalmasada  oyverecekler, yatırım yapsakta yapmasakta ,  onlar bize oy verecekler. 30 marta bunun böyle olmadığını onlara göstereceğiz. Bakın bavularla kutularla, kamyonetlerle  taşıdığı paralar var ya o paralar buraya göderdikler  paranın 45  katıdır. Yani 45 yılda buraya yaptıkları yatırım parasıdır.  Burada bulunanların azerisiyle, terekemesiyle, kürdüyle, türküyle hangi gence sorarsanız cebinde ya bir çay parası vardır yada yoktur ama Ardahanlı eğer oğlu kamyonetlerle para taşıyanlara müsaade edrse kendine yazık etmiş olur. Ancak bugün kavga günü değildir, kaynaşma ve el ele verme günüdür bunun adreside Barış ve Demorasi Partisidir. Bize oy verin vermeyin  herkese eşit hizmet edeceğiz yeter ki insan olsun  biz hiçbir etnik ayrımcılık yapmadan hizmet edeceğiz. ’’ Şeklinde açıklamalarda bulundu.
Demirtaşın konuşması sık sık sloganlarla kesildi.  İnsanlar  Demirtaşı daha yakında görmek için zorla parti otobüsüne  binmeye çalıştılar. Ancak parti görevlileri buna müsade etmediler.  Parti otobüsü Göley İlçesine gitmek üzere Ardahanda ayrıdı.


                                              Bu Haberi 1543 Kişi Okudu


16:17, 09.03.2014

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500