Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KAHVALTIDA MÜTHİŞ PROJE KONUŞULDU

KAHVALTIDA MÜTHİŞ PROJE KONUŞULDU

 Fotoğraf



AK Parti Basın sözcüsü Levent Bigili’nin  Ahsen Pastanesinde 07 mart cumartesi günü verdiği kahvaltıda , AK Parti Milletvekili Orhan Atalay, AK Parti Belediye Başkan adayı ve Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile  Basın mensupları  bir araya geldi. Kahvaltıda  Gazetemizin imtiyaz sahibi Mehmet Avşar’ın  Ardahan’ın Çitlikleri adlı projesi masaya yatırıldı.
Ardahan kamuoyunda müthiş proje olarak tabir edilen, Avşar’ın yaklaşık  iki  yıldır üstünde çalıştığı ‘’Ardahan’ın Çiftlikleri’’ Projesi ilk olarak  Ardahan  Valisi   Seyfettin Azizoğlu’nunda beğenisini alarak Yerel ve Ulusal Basında geniş bir şekilde yer almıştı. Bu proje ile  ilgili toplantılar yapıldı ilgili kurum müdürlerinin görüşlerine başvuruldu. Hepsinin de ortak  bir akılda birleşmesi Ardahan’ın geleceği için ümit verici gelişme olarak kayıtlarda yerini aldı.

Basın mensuplarının Milletvekiline  Ardahan’a havaalanı yapılacak mı sorusu üzerine , milletvekili Atalay şu  açıklamayı yaptı; ‘’Arkadaşlar Ardahan’a havaalanı yapılır yapılmaz değil ama bu o kadarda Ardahan’a bir fayda getirmez. Nüfusumuzun  az olması nedeniyle bu bize randıman vermeyecektir. Artvin baraj üzerinde hava alanı yapmayı düşünüyor  dolayısıyla Artvin bize gelmeyecektir. öyleyse sadece Ardahan’a özgü yapılacak bir havaalanı  ne kadar randımanlı olacaktır. Yaptığımızı düşünelim  bir uçak iki günde bir ve ye üç günde bir kalkacak o zaman Ardahanlılar bile bunu beklemeyecek bir saat uzak mesafedeki  Kars havaalanını kullanacaklar. Onun için havaalanına harcayacağımız parayla Mehmet Avşar’ın  yapmış olduğu projeye harcasak büyük bir kalkınma meydana gelecektir. Bunun sonucunda başta fakirlik sorunu olmak üzere, eğitim, sağlık, ulaşım, sulama, göç,  tarım ve hayvancılık gibi bir çok sorunumuz kökten çözülecektir. Biz bu projeyi çok önemsiyoruz. İnşallah seçimden sonra Göle İlçemizde pilot bölge olarak seçtiğimiz birkaç köyde bunu  başlatacağız. Bu büyük bir hizmet olacaktır. Başı boş disiplinsizce kullanılan topraklarımız kontrol altına alınacak ve işlenmeyen bir karış toprağımız kalmayacaktır. Yerli sanayimiz hayvancılıkta büyük bir atılım gerçekleşecek.’’diye açıklamalarda bulundu.
Atalay’ın ardında söz alan Avşar  ise şunları söyledi, bu benim rüyam , benim hayalim halkımıza bu projeyi anlatışımda insanlarımızın gözlerinin içi gülüyor. Bu beni hem mutlu ediyor, hem de  düşündürüyor. Ancak yinede gücünü halktan alan bir hükümetin iş başında oluşu bizlere ümit veriyor. Geçmiş hükümetler döneminde  böyle bir proje  yapmak  aklımın ucunda  bile geçmezdi. Ancak halkın menfaatlerine sürekli balta vuran iç ve dış güçlerin karşısında eğilmeyen Sn. R. Tayyip Erdoğan gibi bir lider  varken bu projeyi hayata geçirmenin tam zamanı. Ya sonsuza dek modern köleler olarak küresel kapitalizmin egemenliği altında ezileceğiz, ya da Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kümeleşeceğiz. Türk halkına rağmen bu topraklarda  hiç bir oluşumun olmayacağını bütün dünyaya göstereceğiz. Bu Türkiye’nin ikinci kurtuluş savaşıdır. Bu savaşı başta bizim için bir şans olan  Başbakanımız Sn. R.T. Erdoğan’a sahip çıkarak ve sosyo- ekonomik anlamda akılı projeler üreterek başaracağız. Büyük Türkiye altın tepside çiçekler içinde önümüzde duruyor bunu görmemiz lazım yoksa yarın çok geç olabilir.’’diye konuştu.
İşte Yeni Şafak Gazetesinde  bu proje ile 29 Ağustos 2012’de çıkan haber
Ardahan küçük Hollanda olacak
Ardahana yeni atanan Vali Seyfettin Azizoğlu basın mesuplarıyla biraraya gelerek halk toplantısı düzenledi.YENİ ŞAFAK / ARDAHAN | 29 AĞUSTOS 2012, 16:53
Halkın sorunlarını büyük bir dikkatle dinleyen Vali Azizoğlu,' Allahın izniyle bütün sorunları çözmeye çalışacağız, çözülmeyecek sorun yoktur.'dedi.Toplantıya katılan basın mensubu Memet Avşar, Ardahan'ın temel sorunu olan hayvancılıkla ilgili Vali Azizoğluna bir proje sundu. Projeyi dikkatle dinleyen Azizoğlu,"Bu projeyi çok beğendim. Bu proje aklına nereden aklına geldi" sorusu üzerine Avşar," Bizzat yaşanılan sorunlara bir bir tanık oldum. Bunların çözümü için araştırma yaptım ve bunun sonucunda böyle bir proje hazırladım."dedi. Avşar projenin Ardahan halkından büyük bir destek aldığını sözlerine ekledi.









                                                                             Bu Haberi 1654 Kişi Okudu
GÖÇÜ TERSİNE DÖNÜŞTÜRECEK PROJELER
1) Fakir köylü gidecek yerine zengin çiftlik sahipleri gelecek.
2) Atanamayan ziraat mühendisleri ve veterinerler bu çiftliklerde çalışacaklar.
3) Ürün elde etmek için harcanan zaman, emek ve yapılan bütün giderler en aza inecektir.
4) Çiftlik sahipleri çiftliklerinde ağaçlandırma yapacaklar ve etrafını çitlerle çevirecekler, bu çiftliklerin aralarında yollar olacaktır vede su kanalları olacaktır.
5) Şimdiye kadar bu meralarda hiç bir gelir elde etmeyen devlet, bu sistem sayesinde gelir elde edecektir,
6) Terör sorunu bitecektir, zira işlenmeyen bir karış toprak kalmayacaktır.
7) Sosyo, ekonomik bakımında gelişmeler olacaktır.
8) Tersine göçler başlıyacak, Ardahan nüfusu hızla artacak
9) Ardahan organik tarımın merkezi haline gelecektir,
10) Ardahan ithalat konumundan ihracat konumuna geçecektir

                                                          Bu Haber 943 Kişi Okudu,


15:20, 07.03.2014

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500