Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KILIÇDAROĞLU VE DEMİRTAŞ ARDAHAN'A GELECEK

KILIÇDAROĞLU VE DEMİRTAŞ ARDAHAN'A GELECEK

 Fotoğraf


Muhalefet parti liderleri miting yapacak
CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu ve BDP’li Selahattin Demirtaş Ardahan’a gelecek.

30 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Barış ve Demokratik Partisi Eş Başkanı Selahattin Demirtaş,  Ardahan’da miting yapacak.

Seçime Doğu ve Güneydoğu'ya ağırlık veren BDP, 30 Mart'taki yerel seçimler kapsamında 9 Mart'tan 28 Mart'ta kadar, 11 günde 21 miting yapacak. Bazı günlerde iki miting yapacak olan BDP, olağanüstü koşullarla karşılaşılmazsa 9 Mart'ta Ardahan, Göle ve Kars, 10 Mart'ta Iğdır, 11 Mart'ta Ağrı ve Patnos, 12 Mart'ta Elazığ, 13 Mart'ta Muş ve Bulanık, 15 Mart'ta Adana ve Mersin'de yapacağı 11 mitingle ilk 6 günü tamamlayacak.
BDP, 24 Mart'ta Siirt ve Bitlis, 25 Mart'ta Tatvan ve Van, 26 Mart'ta Bingöl ve Karlıova'da miting yapacak. Seçime iki gün kala, 27 Mart'ta Elazığ ve Tunceli'de meydanlara çıkacak olan BDP son mitingini 28 Mart'ta Urfa ve Viranşehir ile sonlandıracak.

CHP'NİN PROGRAMI ERKENE ALINDI..
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, 30 Mart'taki yerel seçim çalışmaları kapsamında 28 Şubat'tan 29 Mart'a kadar 30 günde 53 miting yapacak.
CHP'den yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu'nun 30 günde 49 miting olarak planlanan gezi programı 53'e yükseltildi. Kemal Kılıçdaroğlu açıklanan gezi ve miting programına ek olarak 16 Mart'ta ki programını erkene alarak 10 Mart 2014 Pazartesi günü Ardahan ve Kars'ta miting yapacak.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 26 Mart'ta Manisa'dan Balıkesir'e geçecek ve 27 Mart'ta mitinglere Hatay'dan devam edecek.

Öte yandan, Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ile Erdoğan Toprak'ın verdiği bilgilere göre, MYK üyeleri için de ayrı ayrı il ve ilçe ziyaretleri programları yapıldı. Programa göre, genel başkan yardımcıları ve CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil'in katılımıyla, bazı illere birden fazla olmak üzere 81 il ziyaret edilecek, 100'den fazla miting yapılacak.


00:21, 06.03.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500