Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » YEREL SEÇİMLERLE İLGİLİ SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI

YEREL SEÇİMLERLE İLGİLİ SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI

 Fotoğraf


        Yaklaşan Yerel Seçimlerle ilgili Vali Seyfettin Azizoğlu başkanlığında seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

        30 Mart 2014 günü yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili Vali Seyfettin Azizoğlu başkanlığında, Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seçim güvenliği toplantısına Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, İl Emniyet Müdürü Oktay Bulduk, Jandarma Komutanı Şefaattin Serten ile mahalli seçimlere katılacak siyasi partilerin il başkanları ve belediye başkan adayları katıldı.

        Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin güvenli bir ortamda geçmesi, halkın iradesinin sandıklara adil olarak yansıtılması, seçimlerin huzur ve sükûnet içinde gerçekleşmesi amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Vali Seyfettin Azizoğlu, “Seçim milletin iradesini özgürce sandığa yansıtması demektir. Bu nedenle biz kendimizi, halkın özgür iradesinin tecelli etmesini sağlamakla sorumlu görmekteyiz. Seçim süreci boyunca üzerimize düşen görevleri eksiksiz yaptığımız takdirde, ilimiz huzurlu bir seçim geçirecektir. Seçimlerin huzur içerisinde geçmesi için kolluk kuvvetlerimizle birlikte koordineli çalışmalarımız olacak. Tüm sandıklarda alacağımız güvenlik tedbirleriyle vatandaşlarımızın özgürce oylarını kullanmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

        Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından seçim güvenliği konulu sunum gerçekleştirildi. Ayrıca, seçim süreci boyunca siyasi partilerin ve parti temsilcilerinin seçim propagandaları ile yürütülen seçim çalışmaları hakkında yasal sorumlulukları anlatıldı. Toplantıda  siyasi partilerin il başkanları ve temsilcileri de bu doğrultudaki görüş ve önerilerini dile getirdiler. Ortak dilek ve beklentilerin görüşülerek karara bağlandığı toplantı sonunda Vali Azizoğlu, yapılacak olan mahalli idareler seçiminin hayırlı olması temennisinde bulundu.


23:13, 04.03.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500