Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ÖĞRETMEN SERVİSİ KAZA YAPTI

ÖĞRETMEN SERVİSİ KAZA YAPTI

 Fotoğraf

Ardahan merkeze bağlı Tunçoluk köyüne öğretmenleri taşıyan servis aracı kaza yaptı. Kazada 14 kişi yaralandı.

Ardahan-Kars karayolunda merkeze bağlı Tunçoluk köyüne giden Torun Yıldız idaresindeki 75 M 0348 plakalı öğretmen servisi, Çamlıçatak  Ölçey Yaylası mevkisinde yolun kaygan olmasından dolayı şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Torun Yıldız ve öğretmenlerden Mustafa Taş, Emrah Köse, Yusuf Ozan Topuksuz, Akif Günay Tay, Zehra Kınalı, Esra Sevinç, Özge Tamerer, Filiz Yıldız, Ramazan Öztürk, soyadları öğrenilemeyen Elif ve Suat yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ardahan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı öğretmenler, "Yerdeki sulu kar yüzünden araba savruldu ve araç şarampole yuvarlandı" dediler.

Yaralılardan Zahra Kınalı'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Milli Eğitim Müdür Vekili Yavuz Selim Ağın, hastanede öğretmenleri ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, "Tunçoluk köyünün öğretmenleri saat 08.10 sıralarında okullarına giderken Çamlıçatak köyü çıkışında kaza yapıyorlar. Şu anda 11 tane öğretmen arkadaşımız yaralı, hepsine hastanede müdahale edildi. Bir öğretmen arkadaşımızın durumu ağır diğerlerine göre ama müdahale ediliyor ve hiçbir sıkıntı yok" dedi.


17:04, 03.03.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500