Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Kafkas, bu seçim gelecek bin yılımızı etkileyecek

Kafkas, bu seçim gelecek bin yılımızı etkileyecek

 Fotoğraf

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, "Bu seçim, Türkiye'nin makas değiştirip değiştirmeyeceği seçimidir. Cumhurbaşkanlığı seçimini etkileyecek seçimdir. Bu seçim birileri tarafından provoke edilmeye çalışılan, birileri tarafından sabote edilmeye çalışılan tarihi bir seçimdir" dedi.

Kafkas, Kars'tan geldiği Ardahan'da, Ardahan Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Aile hekimlerinin değerlendirme toplantısına katılan Kafkas, "Sağlıkta her gün yeni gelişmelerin olduğu bir ülkeyiz. Türkiye sağlıkta dünyada tanınan bir ülke olmuştur. Tabii bunlar yenilikler ve tazelenen bilgilerle mümkün olmuştur. Bunun mimarları ise sağlık çalışanlarımız, doktorlarımız, ebelerimiz, hemşirelerimiz sizlersiniz. Sağlıktaki yenilikler ile halkın memnuniyet oranı da arttı" diye konuştu.

Hastane çıkışında gazetecilere açıklamada bulunan Kafkas, aslen Ardahanlı olduğunu belirterek, Ak Parti Belediye Başkanı adayı Faruk Köksoy'a destek için geldiğini söyledi.

Kafkas, "Ben Ardahan'a gelirken heyecanlandım. Ardahan'da yatırımlar yükselmiş. Güzel gelişmeler olmuş. Biz belediye başkanımızı, Faruk Kösoy'u çok seviyoruz. Kendisini destekliyoruz. Çünkü güzel işler yapmış. Bu anlamda desteğimizi yanında hissetsin istedik. Bu nedenle bugün buradayım" ifadelerini kullandı.

Kafkas, daha sonra Ardahan Öğretmenevi'nde sağlık çalışanları ile değerlendirme toplantısı yaptı.

Ak Parti seçim irtibat bürosunu da ziyaret eden Kafkas, 30 Mart'ın çok önemli bir seçim olduğunu, milletin geleceğinin söz konusu olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu seçim, Türkiye'nin makas değiştirip değiştirmeyeceği seçimidir. Cumhurbaşkanlığı seçimini etkileyecek seçimdir. Bu seçim birileri tarafından provoke edilmeye çalışılan, birileri tarafından sabote edilmeye çalışılan tarihi bir seçimdir. Geçmişe baktığınız zaman Türkiye'de 600 adet ambulans vardı. Ardahan'da da bir ambulans vardı. Bu ambulansların markası farklıydı. Onlarca çeşit markası vardı ancak hepsinin ortak özelliği vardı, depolarında yakıt olmamasıydı. Şimdi ise Ardahan'da 24 adet ambulans var. Eskiden ülkemiz borç batağında olan bir ülkeydi. Recep Tayyip Erdoğan iktidara geldi, kömür falan bulmadı, petrol bulmadı, altın bulmadı, sadece milletten aldıklarını millete vererek, bu arada kimseye çaldırmadan, çırptırmadan adam gibi kaynaklarını kullandı."

Ülkede istikrar olduğunu ancak bu istikrarın birilerini rahatsız ettiğini anlatan Kafkas, "Bu hep böyle olmuştur. Menderes de millet iradesini hakim kılmıştı. İyi işler yapmaya başladığında suçladılar ve astılar. Özal da milletten yana oldu. Şimdi Tayyip Erdoğan'ı milletin elinden almak istiyorlar. Bu seçim, ülkemizin bazı çevreleri tarafından mı yönetilsin yoksa millet mi yönetsin seçimidir. O yüzden herkesin çok iyi çalışması gerekiyor" şeklinde konuştu.


                                                                                                   Bu Haberi 765 Kişi Okudu



17:57, 01.03.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500