Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Erdoğan: 'Okyanus ötesi'nin oyuncağı olmayın

Erdoğan: 'Okyanus ötesi'nin oyuncağı olmayın

 Fotoğraf

 Erdoğan Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmada Fethullah Gülen'e seslenerek, "Ey hoca, ey hoca! Eğer bir yanlışın yoksa, Pensilvanya'da durma. Siyaset yapacaksan da meydanlarda siyaset yap. Ama bu ülkeyi karıştırma, bu ülkenin huzurunu bozma" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Darbe girişimindeler

Yeni Türkiye birlik demek, beraberlik demek, kardeşlik demek. İşte bizim birliğimizi beraberliğimizi bozmak isteyenler var. Bölmek parçalamak isteyenler var. Paralel yapı denen virüs bizim birliğimi bölmek için ortaya çıktı ama başarılı olamayacaklar.

Onlar montajcı montajcı. Yalancının yalanı yatsıya kadarmış. Bunlarınki yatsıya kadar da sürmedi.

Eski Türkiye'nin aktörleri iş başında yeni darbe girişimlerinin içindeler.

Tarihi belge açıkladı

Şimdi bakın ben size burada tarihi bir belge göstereceğim. Bu belge çok çok önemli. CHP'nin genel müdürünün o sahte montaj belgelerine benzemez. Sizlerle birlikte bizi TV başında izleyen aziz milletimin dikkatlerine sunuyorum. Zira CHP'nin bu genel müdürünün geçmişi de böyleydi. Ve zaten onların yayın organlarında bunlar özellikle yayınlanmıştı.

Eskişehir Örfi İdari kumandanlığının tebliği bu, 1960 müdahalesinin hemen sonrasında halka dağıtılıyor bu. Ne demek? Yani sıkı yönetim kumandanlığı tebliği. Diyor ki, 'Ankara'daki bütün hükümet erkanı ve demokrat parti başkanları, yabancı memlekete kaçarken yakalanmışlardır. Beraberlerdir, şuna bakın Allah aşkına, 12 uçak dolusu altın mücevherat parayı kaçırmakta iken yakalandılar'

Düşünebiliyor musunuz 12 uçak dolusu altını kaçırdılar diyor. Adnan Menderes ve sabık reisi cumhurbaşkanı başkanı Celal Bayar, askeri kumandanlık bakımından Tevkif edilmiştir. Bu havadisi basıp yayınlamalıdır. Vatanseverliğinize hitap ediyoruz. Bitmedi. Demokrat parti il ilçe ve bucak başkanlarının kaçmalarına mahal vermeden tevkif edilmelerini ve askeri kuvvetler gelinceye kadar salınmamalarını rica ederim.

Ah sevgili kardeşlerim ah. Bu ülke hangi badirelerden geçti. Bu CHP bu ülkede ne menem işler çevirdi.

Türkiye'ye bir kez daha ağır bir bedel, fatura ödetmek istiyorlar. Türkiye'yi yoksullaştırmak istiyorlar.

Bunların hayatından eser yok bunlarda iftira var. Montajlarla rant elde etmeye çalışıyor.

Gülen'e: Yanlışın yoksa buyur vatanına gel

Okyanus ötesinden CHP'nin hocası bir montaj kasedi tutuşturdu. Ey hoca eğer bir yanlışın yoksa buyur vatanına gel. Siyaset yapacaksan da meydanlarda siyaset yap. Ama bu ülkeyi karıştırma, bu ülkenin huzurunu bozma. Bir çok provokatif eylemlerin içerisinde bulunma. Okyanus ötesindeki hocayla CHP genel müdürü el ele kol kola Türkiye'yi kaosa sürüklemenin peşindeler.

Kardeşlerim gerçeği görsün

Türkçe Olimpiyatları'nda evet övüyorduk. Ama böyle olduğunu bilmiyorduk.

Bu mücadele artık bir istiklal mücadelesidir. 30 Mart'ta bir, beraber, diri ve hep birlikte Türkiye olacağız.

Selam diye bir örgüt uydurmuşlar. 3 yıl boyunca kendilerini hariç binlerce kişinin telefonunu dinlemişler.

Şimdi dinlemeleri yapan savcıya soruyorum. Sen hangi ülke adına bu dinlemeyi yaptın. Polise de soruyorum sen hangi ülke adına yaptın. Ülkemin en mahrem bilgileri casuslar tarafından servis ediliyor.

Selam örgütü adı altında 3 yıldan fazladır Mavi Marmara ailelerinin ailelerinin telefonları dinleniyor. Neden? Bunları takip etmenizi kim istedi? Bu paralel yapı Türkiye için değil ulusararası istihbarat örgütleri için çalışmıştır. Bu yapının tabanındaki kardeşlerimin gerçeği görmelerini istiyorum.

Yoğun bakım haberleri

Sosyal medyadan haberler yaptılar duydunuz mu? Yoğun bakımdaymışız. İşte yoğun bakımda buraya geldik. Dün MGK'da yoğun bakıma soktular beni, şimdi de buraya geldim. Artık nelerden medet umuyorlar. Allah'ın verdiği canı Allah'tan başkası alamaz. Bunu biliriz. Şu can şu tende olduğu sürece milletimize vatanımıza hizmete devam edeceğiz


15:37, 27.02.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500