Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KAİSİAD; CHP BİZİM EVİMİZ GİBİ

KAİSİAD; CHP BİZİM EVİMİZ GİBİ

 Fotoğraf

KAİSİAD YÖNETİ KURULU,23 şubat  Ardahanın  düşman işgalinde kurtuluş münasebetiyle Ardahan’daydılar. Kurul üyeleri, törenden sonra CHP İl bürosunu ziyaret ettiler. CHP İl Başkanı İlimdar Senemoğlu  ve  CHP Belediye Başkan adayı  Mete Özdemir  ile  yapılan görüşme  samimi  bir  hava içersinde geçti.  KAİSİAD Yönetimi, kendilerini evinde gibi his etiklerini belirtirken şöyle ilginç bir  konuşma geçti’’Aslında biz partiler üstü bir sivil toplum örgütüyüz. Ancak  CHP evimiz gibidir. Gönlümüz CHP’den yanadır. Tabiî ki bütün arkadaşlarımız aynı görüştedir diyemeyiz.’’diye ifade ettiler. 
CHP Belediye Başkan adayı Mete Özdemir ise ilk kez kamuoyunda  bilinmeyen bir bilgiyi paylaştı. Özdemir , ‘’Fakirlik utanılacak boyuta  olduğunu tespit ettik. Zira bu yaptığımız ev ziyaretlerinde şahit olduğumuz bir durumdur. Pencereler de cam olmadığını gördük, naylonlarla  kaplı, kendi imkanlarıyla vatandaş ayakta durmaya çalışıyor. İşsizlik korkunç boyuta ulaştı. Sizden ricam gelin Ardahan’a yatırım yapın.  Bu  sizin de doğup büyüdüğünüz topraklara vefa borcunuzdur. Ben başkan seçildiğim vakit size bina tahsis edeceğim yeter ki siz istekli olun. Ben İl  Özel İdare Genel Sekreterlik dönemimde de bu konunun üstünde çok durdum. Hata İstanbul’da birkaç önemli firmayla temasa geçtim istekli olduklarını gördüm. Ancak benden hazır bina istediler, ne yaptıysak hazır bina bulmadık. Yinede bu firmalar seçildiğim vakit bina sözünü getirmem suretiyle yatırıma hazır olduklarını söylediler. Bu vesile ile 200-300 kişiye iş bulma mutluluğuna erişeceğiz.’’şeklinde konuştu.  



                                                                       Bu Haberi 906 Kişi Okudu



                                 
     


                





17:50, 24.02.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500