Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tekzip metni

Tekzip metni

 Fotoğraf

Gazetenizin 12.02.2014 tarihli 6.sayfasında,  "FİYATLAR YÜKSELTİKÇE O KADAR ÇOK ARDAHANLI GELİYOR"  Haberin içeriği işletme sahibi gibi kendini tanıtan art niyetli bir kişinin verdiği ifadeler neticesinde  hazırlanmış olup tamamen gerçek dışı olduğu , bizzat işletmenin  gerçek sahibi Mete Cem Çeliğin, Gazetemizin imtiyaz sahibi Mehmet Avşar’ı arayarak gazetede çıkan haberin tamamen yanlış olduğunu, kendisinin böyle ifadelerden bulunmadığını anlatması üzerine yapılan kapsamlı araştırmadan ortaya çıkmıştır. Bu haberdeki bilgilerin  tamamıyla bu işletmeyle ilgisi olmayan art niyetli bir kişinin gazetemizi  yanıltmak suretiyle vermiş olduğunu, işletmenin gerçek sahibi Sn. Mete Cem Çeliğin beyanlarıyla anlaşılmıştır. Bu haber gerçek dışıdır.
  Laşet Dinleme Tesisleri Ardahan halkına vermiş olduğu hizmetlerden dolayı her zaman taktire şayan bir  yer olduğunu bizzat   Ardahanlılardan duymaktayız. Bir yanlış anlaşılma sonucunda oluşan  ve " Fiyatlar yükseldikçe o kadar çok Ardahanlı geliyor" haberi gerçekdışı haberdir. İşletmeyle ilgisi olmayan şahısın, bu yanlış  bilgileri  gazetemize  vererek hasma ne tutumlarına gazetemizi de alet etmişler.
Ayrıca Laşet Dinleme Tesisleri, gerek doğası gereği, gerekse kendi elektriğini bile kendisi üretmesi bakımında, kaliteli hizmet anlayışıyla Doğu Anadolu’yu,  Karadeniz’e  bağlayan örnek bir turistik tesisimizdir. Ülke ve bölge ekonomisine katkıları azımsanmayacak derecede çoktur.




                                                         Bu Habeir 1987   Kişi  Okudu


14:12, 18.02.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500