Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ÖĞRENCİLER TABLETLERİNİ VALİ AZİZOĞLUNUN ELİNDE ALDILAR

ÖĞRENCİLER TABLETLERİNİ VALİ AZİZOĞLUNUN ELİNDE ALDILAR

 Fotoğraf

 


        Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Fatih Projesi” ile Ardahan’da 101 öğrenci tablet bilgisayara kavuştu. Düzenlenen törenle öğrencilere tablet bilgisayarlarını veren Vali Seyfettin Azizoğlu, “ilin Valisi olarak size güveniyorum, çok çalışın ve başarılı olun, ben İstanbul’da görev yaptım, inanın ki sizin İstanbul’dakilerden bir eksiğiniz yok” dedi.
Azizoğlu, Anadolu Lisesi öğrencilerine, matematikte geometriyi sordu, Tarihte ise 1774’de ne oldu sorusunu sordu. Ancak her iki soru dada öğrencilerin Başarsızız oldukları gözlemlendi. 
        Milli Eğitim Bakanlığı’nın geliştirdiği “Fatih projesi” ile Ardahan’da 101 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtıldı. Tabletlerin dağıtımı nedeniyle Merkez Anadolu Lisesi’nde tören düzenlendi. Törene katılarak öğrencilere tabletleri dağıtan Vali Seyfettin Azizoğlu, İl genelinde 8 okulda altyapı çalışmasının tamamlandığını ve bugün itibariyle 101 öğrencinin tablet bilgisayara kavuştuğunu söyledi. Projenin devam edeceğini de sözlerine ekleyen Vali Azizoğlu, “Türkiye’de eğitimin ne kadar önemli olduğunu böyle projelerle görmüş oluyoruz. Herkes bunun farkında olarak eğitime destek vermelidir. Başarılı olmanın tek bir şartı var o da çalışmak, hatta çok çalışmaktır. Ben ilin Valisi olarak sizden çok çalışmanızı istiyorum ve size güveniyorum. Kitaplar okuyun, çokça ders çalışın” diye konuştu.  Vali Azizoğlu, konuşmasının ardından öğrencilere tablet bilgisayarları dağıttı.




23:24, 17.02.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500