Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » AK PARTİ POSOF'TA SINIFTA KALDI

AK PARTİ POSOF'TA SINIFTA KALDI

 Fotoğraf


AK Parti, 30 Mart yerel  seçimler için AK Parti Posof Belediye Başkan adaylığına Cavit Ulgar’ı layık görmeleri ile alakalı  baştan AK Parti il örgütü olmak üzere, İlçe örgütleri de tepki gösterdi. Cahit Ulgarın vizyonu itibari ile bu işe layık olmadığını belirten partililer, ‘’yıllardır partimize gönül vermiş, emekleri bulunan arkadaşlarımızdan birisinin aday gösterileceğini beklerken, partimize hiçbir katkısı olmayan ve olmayacağında kesin olan birisinin aday gösterilmesi bizleri üzmüştür. Tabi ki desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Ancak dökme suyla değirmenin de dönmeyeceğini az çok biliyoruz’’ şeklinde ifadeler bulundular.
POSOF AK PARTİ SEÇMENİ ÜZGÜN, CHP MEMNUN.
AK Partinin Posof’taki en büyük rakibi CHP ise bu durumda gayet memnun olduğu gözlemlendi. CHP’liler ‘’Posof bizim kalemizdir. Posof kalesinde kimse CHP bayrağını indiremez. Ne kapasiteleri, nede vizyonları buna elverişli değil. Bu iş bilgiyle, yetenekle yapılır. Allahtan AKP adayından bunların hiç biri mevcut değil.’’ Şükrü Bozyiğit gibi deneyimli bir siyaset adamının karşısına böyle bir adayla çıkan AK Parti, Posof dan AK Partiye gönül vermiş Posoflularıda çilede çıkardı. Halk, bunlar hiç mi araştırma yapmadılar, böyle bir hataya nasıl düştüler. Yıllardır partimize başarılı hizmetlerden bulunan, deneyimli, vizyon sahibi, tutuğunu koparan, aktif politikacılarımız dururken, bu komik duruma kim müsaade etti? Nasıl oldu? Aklımız almıyor.’’ Gibi ifadelerden bulundular.
Öte yanda Posof’tan ümidini kesen AK Parti yönetimi, başta Ardahan merkez olmak üzere, diğer ilçelerde büyük oranda efor harcamaya başladığı gözlemlendi.  




                                                        Bu Haberi  983 Kişi Okudu


10:19, 15.02.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500