Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » HALKTAN DSP'YE YOĞUN İLGİ!

HALKTAN DSP'YE YOĞUN İLGİ!

 Fotoğraf


Ardahan Dursun Akçam Kültür Evinde düzenlenen toplantıdan  Dsp İl Başkanı Mustafa Morkoç, 30 mart 2014’de yapılacak olan mahalli seçimler için  Halka,  Belediye Başkan adaylarını tanıtı.
Törene, DSP  Örgütlerden sorumlu  Genel Başkan yardımcısı   Abbas Deniz, DSP İl Başkanı Mustafa Morkoç, Ardahan DSP  Belediye Başkan adayı, Ömer Türkoğlu ve ilçe Belediye Başkan  adayları katıldı.
Eksi otuzları geçen  soğuklara rağmen  il merkezine bağlı köylerde ve  ilçelerden gelen çok yoğun bir katılımın yaşandığı törende, insanlar salona sığamadılar. Halka bu yoğun ilginin sebebini sorduğumuzda, CHP’nin artık bir sol partisi olmadığını gerçek solu DSP’nin temsil ettiğini belirtiler.
Ayrıca Halkın Ecevit’ten  sonra  Ardahan’da  Halktan biri olan Ömer Türkoğlu gibi bir Belediye Başkan adayına  destek vermek için geldiklerini dile getirdiler.
Kürsüye ilk DSP  Örgütlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı  Abbas Deniz çıktı. Deniz konuşmasında,  Türkiye’den solu temsil eden tek  partinin Dsp olduğunu vurguladı. Deniz  konuşmasının devamında  CHP’ye yüklenerek şunları söyledi ‘’CHP hiçbir zaman iktidar olmamıştır. Sn. Ecevit iktidar olmuştur. Ecevit’in partisi birinci parti olmuş ve iktidar olmuştur. CHP ‘nin kadrosu bile yok, sağdan, soldan transferlerle seçimi götürmeye çalışıyor.  CHP’nin bir vizyonu bile yok.  O parti Atatürk’ün  kurduğu parti değil artık. Ata türkün partisi DSPdir. DSP bir halk hareketidir halkın partisini halk ile beraber iktidar yapacağız.’’ Diye açıklamalardan bulundu.
Bu açıklamadan sonra kürsüye  çıkan İl Başkanı Mustafa Morkoç ise son günlerde yerel basında yer alan yalan yanlış haberlere değindi. DSPnin her hangi bir parti ile İttifak etmesi söz konusu olmadığını, tek başına yerel iktidara yürüdüklerini ifade etti.
Morkoç’un  ardında söz alan Ardahan DSP Belediye Başkan adayı Ömer Türkoğlu ise, Annelerim, bacılarım , kardeşlerim diye söze başladı. Türkoğlu, ‘’ biz halkçı bir partiyiz, bu seçimi halkımızı iktidara taşıyarak kazanacağız. Halka rağmen hiçbir oluşumun içinde olmayacağız. Meclis üyelerimize yönelik başka partilerin çirkin oluşumlar içinde olduklarını vurguladı. Biz birisini suçlarken ellerimizde ki belgeleri delil gösteriyoruz. Ayağı yere sağlam basan projelerimizle geniş vizyonumuzla ve de parlak geçmişimizle konuşuyoruz.’’ Şeklinde açıklamalardan bulundu.
Toplantıda ilçe  başkan adayların da birer konuşma yaptıktan sonra, çekilen aile fotoğrafının ardında son buldu.

                                                                                                                                   Bu Haberi 759 Kişi Okudu


19:19, 04.02.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500