Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAYDAR; YOLLUMUZ BAŞBAKANIMIZIN YOLU

BAYDAR; YOLLUMUZ BAŞBAKANIMIZIN YOLU

 Fotoğraf


Ak  Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Pazar günü partililerle yaptığı toplantı ardında gazetemize açıklamalardan bulundu.  Baydar;  ‘’Dün Başbakanımızı başında taşıyanlar, bu gün ihanet içindeler. Adamlık insanlık bu mudur? Bir kişiye ya inanırsın mezara kadar peşinde gidersin, yada inanmasın  mezara kadar. Böyle  insanların sonu hep hüsranla son bulmuştur. şu anda teşkilatımızda da aynı yapı da insanlar var. bunlar ya Başbakanımıza  inanacaklar doğru yolu seçecekler, yada ihanet edip çekip gidecekler, bunun başka türlü yolu yoktur. vefasızlığı asla kabul etmeyiz. Biz Başbakanımıza inanmışız, bu inanış körü körüne bir inanış değil, bu gerçek bir inanış ve mezara kadarda sürecektir. Atalarımızın bir sözü var; yiğidi öldür hakkını yeme diye , bunlar hem yiğidi öldürüyorlar, hem de hakkını giyiyorlar. Ben böyle koltukta istemem, böyle siyasete istemem’’ diye belirti.  Parti içinde kırgınlıkların doğal olduğunu belirterek, aday belirlemenin genel merkezin, yönetim kurulu tarafında yapıldığını söyledi.  Baydar ; ‘’siyaset  uzun soluklu bir yoldur. Bu gün aday gösterilmeyen arkadaşlarımız, yarın daha iyi görevlere gelebileceklerini hiçbir zaman  unutmasınlar. Genel merkezin inisiyatifiyle bazı arkadaşlarımız Belediye Başkanlığına aday gösterilirken, bazı arkadaşlarımızda elendi. Bundan  ne benim, nede milletvekilimizin  yüzde yüz rolü  vardır..’’dedi.
Siyasetten her zaman çimento görevini gördüklerini de söyleyen Baydar, bu yolla Başbakan Sn. Recep Tayip Erdoğan’a inandığı için girdiğini söyledi. Başbakanın memnuniyetsizliği bağlamında en ufak bir iması olması durumunda İl Başkanlığı görevini hemen bırakabileceğini, amaçlarının koltuk olmadığını, hizmet olduğunu vurguladı.

Öte yanda Ardahan İl genel meclis üyeliği için, Şerafettin Aydın, Nurbay Gürbulak, İbrahim  Arslan ve Günay kay, yönetimdeki mevcut görevlerinde istifa ettiler. Boşalan görevlere yedeklerin getirildiği  belirtildi. Ancak bu kişiler   hakkında bilgi verilmedi.

İşte Ardahan AK Parti il genel meclisine aday olanların tam listesi

              -Suat HANCIOĞLU                   -Hikmet GÖRMÜŞ                    -Kerem TEKİN

               - Kürşat Aktaş                           -Şerefettin AYDIN                    -Mithat ÇOBAN

                 -Tabittin COŞKUN                  -Sırrı Atilla GÖKDEMİR

                -Nusret KOYUNCU                   -Günay KAY

Mehmet AVŞAR- Y. ŞAFAK ARDAHAN TEMSİLCİSİ


                                                                                               Bu Haberi 657 Kişi Okudu


18:20, 03.02.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500