Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Özer, 3. kez AŞOB Başkanı oldu

Özer, 3. kez AŞOB Başkanı oldu

 Fotoğraf

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına yeniden aday olan  mevcut Başkan Yılmaz Özer, 356 oyun 155 oyu alarak 3. kez yeniden başkan oldu

Ardahan Halk Eğitim Merkezindde yapılan seçimde , saat 5’den sonra açılan sandıktan Yılmaz Özer; 155 oy, Ufuk Gedikoğlu; 130 oy, Soner Deli ise 70 oy aldı. 3 oy ise boş sayıldı.

Şoför esnafının ciddi desteğini arkasına alarak yeniden seçilen  Özer, şunları söyledi; ‘’Yıllardır Ardahan’da şoförlerimize ve halkımıza ciddi manada hizmet vermekteyiz, bundan sonrada aynı azim ve kararlıkta hizmete devam edeceğiz. Yoldan kalanları kurtarıcısı, zor durumdaki şoförlerimizin yanında olacağız yine.Soförlerinzlerin sorunlarını kendi sorunlarımız bilip, Belediye ve Trafik Komisyonlarında her zaman dile getirdik. Bunun neticesinde taksi ve minibüs plakalarında bizim kararlı ısrarcı olmamız sonucunda sınırlama olmuştur. Buda bizim çalışmalarımızın ne kadar değerli olduğunu ve plakaların daha da değer kazandığını ortaya koymaktadır . ‘’diye ifade etti.

Şöförlerin çoğu, Ardahan’da şoför esnafının iyi temsil edildiğini ve şoförün her zaman yanında olduğunu söylerken, Özerin bir dönem daha seçilmesini istedik, bundan sonrada başarılı işlere imza atacağına inanıyoruz dediler.
Özer  ise konuşması, bu işten  emeği geçen her kese teşekkür ederek bitirdi.




                                           Bu Haberi 453 Kişi Okudu


08:38, 02.02.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500